Novosti Sport Događanja

Vatrogasci iz Novog Čiča dobili novu opremu: „Znatno se unaprjeđuje sposobnost DVD-a Novo Čiče za samostalni izlazak na složene i zahtjevne intervencije“

13.08.2022. / Redakcija

Vatrogasci Dobrovoljnog vatrogasnog društva Novo Čiče jučer su dobili novu opremu. Kako smo doznali riječ je o certificiranoj opremi, vrhunske kvalitete i visoke razine zaštite.

- Nabavkom vatrogasne opreme za tehničke intervencije prilikom sanacija poplava i olujnih vremenskih nevremena te tehničke intervencije prilikom gašenja šumskih požara znatno se unaprjeđuje vatrogasna operativa i sposobnost DVD-a Novo Čiče za samostalni izlazak na složene i zahtjevne intervencije. Cilj ovog projekta je da naš DVD u datom trenutku može dati maksimum, odnosno u isto vrijeme djelovati na više lokacija odjednom, a da pri tome su vatrogasci maksimalno zaštićeni – rekao nam je zapovjednik DVD-a Dario Munjić.

Novu opremu vatrogascima je uručio zamjenik župana Zagrebačke županije Ervin Kolarec , a financirana od strane Zagrebačke županije na temelju raspisanog Javnog poziva za ostvarivanje prava na financiranje programa i projekata udruga i drugih neprofitnih organizacija čije je područje djelovanja kulturnog, socijalnog, humanitarnog, vjerskog, obrazovnog i sličnog značenja u 2022..

Podijeli