Novosti Sport Događanja

Uhvaćen maloljetni lopov s područja Zagreba, iz goričkih trgovina ukrao parfeme vrijedne gotovo 10.000 kuna

14.01.2022. / Petar Brnada

U ovom tjednu policijska postaja Velika Gorica provela je kriminalističko istraživanje nad maloljetnikom s područja Zagreba kojega se tereti za više krađa parfema na području našeg grada.

Od 23. prosinca pa do 12. siječnja 2022. godine počinio je ukupno četiri kaznena djela krađe artikala odnosno parfema iz trgovina Muller, DM i BIPA. Saslušan je te će protiv njega biti podneseno posebno izvješće kao nadopuna ranije podnesenih kaznenih prijava. Riječ je o mladiću rođenom 2004. godine, odnosno počinitelju s nepunih 18 godina.

U DM na trgu kralja Tomislava ukrao je tri parfema ukupne vrijednosti 1600 kuna. U drugoj krađi koja se također dogodila u DM-u ukrao je četiri parfema vrijedna 2100 kuna. Treće kazneno djelo počinio je u trgovini Muller u Šetalištu Franje Lučića gdje je ukrao četiri parfema vrijednosti preko 2000 kuna, a četvrto u trgovini BIPA odakle je odnio šest parfema vrijednih 3200 kuna.

Doznajemo da još uvijek maloljetnom lopovu to nisu prva kaznena djela koja je počinio, no prva su koja su počinjena na području Velike Gorice.

Podijeli