Novosti Sport Događanja

Udruženje obrtnika i Grad raspravljali o zajedničkim aktivnostima

17.07.2017. / Ivana Ćurić

Udruženje obrtnika Grada Velike Gorice održali su radni sastanak s predstavnicima Grada kako bi raspravljali na temu izrade Strategije Grada Velike Gorice 2017.-2023. godine s ciljem definiranja zajedničkih aktivnosti.

Na sastanku su bili gorički obrtnici, predstavnici cehova Udruženja obrtnika predvođeni predsjednikom Vladom Mikulčićem i pročelnik Upravnog odjela Domagoj Ilečić.

Pročelnik Domagoj Ilečić osvrnuo se na potpore Grada koje se odnose na obrtnike, naglašavajući kako će se u budućnosti iste nastaviti, a ukoliko bude mogućnosti i povećati.

Glavna tema rasprave bile su manifestacije koje organizira Udruženje obrtnika Velika Gorica samostalno ili u suradnji s gradskim institucijama, kao i manifestacije koje organizira Grad te su se svi sudionici sastanka složili kako dosadašnju uspješnu suradnju treba i dalje nastaviti, s posebnim naglaskom uključivanja što većeg broja obrtnika u program manifestacija na kojima mogu prezentirati i plasirati svoje proizvode.

Zaključno su se svi okupljeni složili kako će se primarno usredotočiti na etablirane manifestacije Gastro Turopolja i Hair Fashion VG, te na daljnji razvoj manifestacije zrakoplovstva AIR VG koja je uspješno započeta ove godine.

Podijeli