Novosti Sport Događanja

U tjedan dana 13 prometnih te dvije krađe sa štetom od 22 tisuće kuna

12.07.2019. / Romana Šimek

U zadnjih tjedan dana, u periodu od 6. do 12. srpnja gorička policija evidentirala je 35 raznih događaja, od kojih je sedam kaznenih djela, i to četiri kaznena djela koja se progone po službenoj dužnosti te tri privatne tužbe. 

U prethodnih sedam dana zabilježen je jedan slučaj obiteljskog nasilje te 13 prometnih nesreća. 

U noći s 5. na 6. srpnja, u vremenskom periodu od 18:30 do 7:20 sati na parkiralištu u Cvjetnom naselju dogodila se krađa alata iz kombi vozila Peugeot Boxer, u vlasništu poduzeća sa sjedištem u Zagrebu. 

-Nepoznati je počinitelj na zasad još neutvrđen način provalio u tovarni prostor vozila te ukrao ručni cirkular, aparat za varenje, udarnu bušilicu, akumulatorsku bušilicu te kutnu brusilicu, ubodnu pilu te dvije libele, tj. vaser vage- priopćili su iz policije.

Šteta počinjena ovom krađom iznosi otprilike 12 tisuća kuna.

Iste te noći dogodila se još jedna krađa alata, od 19:30 do 00:15 sati, iz osobnog automobila marke Dacia, u vlasništvu muške osobe (28 godina) parkiranog u Čakovečkoj ulici.

-Nepoznati počinitelj obio je bravu na stražnjim desnim vratima, otuđio tri različite bušilice sa pripadajućim koferima i priborom. Šteta je procijenjena na otprilike 10.500 kuna- kažu iz policije.

Evidentiran je i jedan prekršaj neovlaštenog posjedovanja droge te je tako u Velikoj Mlaki kod mladića (25) pronađeno 1,14 g marihuane koja mu je oduzeta, a protiv njega je podnesen optužni prijedlog Prekršajnom sudu u Velikoj Gorici.

Jučerašnji nemili događaj u popodnevnim satima tragično je završio. Muškarac (47) koji se srušio vozeći bicikl na obilaznici, preminuo je na mjestu događaja, uslijed srčanog udara. Naime, pregledom mrtvog tijela nisu pronađene ozlijede koje bi ukazivale na nasilnu smrt.

foto: Ilustracija/Pixabay

Podijeli