°C 4

U nesreći kod 'Panadića' teško stradao 31-godišnjak, oduzeo prednost vozačici koja je lakše ozlijeđena

26.01.2021.

Petar Brnada

Policijska uprava zagrebačka objavila je detalje jučerašnje prometne nesreće koja se oko 12 sati dogodila na raskrižju kod Panadić sporta odnosno na križanju Avenije Ivana Pavla II i Rakarske ulice.

Očevidom je utvrđeno da je 31-godišnjak upravljao osobnim automobilom marke Audi sisačkih registarskih oznaka Rakarskom ulicom u Velikoj Gorici te da se kretao u smjeru juga. Dolaskom do raskrižja s Avenijom pape Ivana Pavla II., ušao je vozilom u raskrižje te skretao u lijevo, a da prethodno nije propustio vozilo marke Ford zagrebačkih registarskih oznaka, koje je bio dužan propustiti, s kojim je upravljala 25-godišnjakinja dolazeći mu u susret. Tom prilikom 31- godišnjak je naletio na vozilo koje je zadržavalo smjer kretanja, kazali su iz PUZ-a.

-U prometnoj nesreći 31-godišnji vozač je teško ozlijeđen, a liječnička pomoć pružena mu je u KBC Sestre milosrdnice, dok je 25-godišnjoj vozačici liječnička pomoć pružena u klinici za traumatologiju, gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđena- izvijestili su iz policije.