°C 16

U Kauflandu ukrali ambalažu, u Mlaki tanjur za kotlovinu

11.01.2019.

Ivana Ćurić

Posljednjih tjedan dana u radu velikogoričke policije, od 5. do 11. siječnja, evidentirana su 34 razna događaja, bilo je osam kaznenih djela, četiri nasilja u obitelji, jedan prekršaj zlouporabe droga i šest prometnih nesreća.

-Tjedan je nažalost obilježilo razbojništvo u trgovini Magnificus Promet od strane tri počinitelja uz prijetnju pištoljem. Trojac je ušao u trgovinu s kapuljačama i maramama preko lica, jedan je uperio pištolj u djelatnicu i tražio novac što je djelatnica učinila iz straha za svoj život-rekao nam je Nikica Ljubanović iz PP Velika Gorica.

U vremenu od 3. do 6. siječnja u Turopoljskoj ulici, u Velikoj Mlaki, nepoznati lopov je provalio u šupu na kojoj je podesnim predmetom polomio lokot. Nakon što je ušao u unutrašnjost iz objekta je ukrao niz predmeta od flakserice, tanjura za kotlovinu, šprice za biljke, razni sitni alat i tačke u kojima je sve to odvezao. Nastala šteta procjenjuje se na oko 15 tisuća kuna.

U noći sa 7. na 8. siječnja u vremenu od 22:00 do 5:00 sati lopovi su ukrali staklenu ambalažu iz Kauflanda.

- Nepoznati počinitelj došao je do trgovine i ukrao staklenu ambalažu iz gajbi, točnije radi se o 96 PVC gajbi sa staklenkama od 1 litre, i 40 PVC gajbi sa staklenkama od pola litre-dodaju iz policije, a nastala materijalna šteta prelazi 9.000 kuna.