Novosti Sport Događanja

Tyre Challenge: Izmijenite kotače i osvojite nagrade

20.09.2018. / Ivana Ćurić

Na Trgu Stjepana Radića u subotu, 22. rujna, održat će se međunarodna, zabavna, akcija sigurnosti u prometu pod nazivom Tyre Challenge 2018.

Velikogoričane od 10 do 14 sati očekuje bogato natjecanje u brzoj izmijeni kotača, edukacija o brizi za gume u zimsko doba, sigurnost djece na cestama, vožnja pod utjecajem alkohola uz "pijane naočale" i dr.

Natjecatelji u Tyre Challengeu moraju biti punoljetni, a tijekom natjecanja moguće je koristiti samo ručni ključ te se ne smiju koristiti električni ili pneumatski pomoćni alati. Poželjno je da sudionici dođu sa svojim vozilom, kako bi natjecanje bilo učinkovitije za samog natjecatelja. Prilika je to i da osvojite set guma za svoj automobil, ali i druge vrijedne nagrade.

- Uz podjelu besplatnih čipova za mjerenje pneumatika, održat će se „Škola izmjene kotača“ edukacija izmjene kotača za nježniji spol, dok će se najmlađi igrati u kreativnom kutku, na štandu Policijske postaje Velika Gorica ili slikati na PhotoBooth kutku. Bez obzira na zabavan karakter akcije, sigurnost na cesti važna je stvar tako da Vas pozivamo da nam se pridružite kako bi što više sadašnjih i budućih vozača te obitelji prošlo edukaciju te bilo sigurnije na cestama-poručili su organizatori.

Svi zainteresirani za natjecanje mogu se prijaviti OVDJE.

Podijeli