Novosti Sport Događanja

Tyre Challenge: Goričani mijenjali kotače i pobrali nagrade

23.09.2018. / Ivana Ćurić

Subotnje zahlađenje nije spriječilo Goričane da se educiraju o sigurnosti u prometu i sudjeluju na ovogodišnjem Tyre Challengeu, natjecanju u izmijeni kotača s ciljem edukacije javnosti o sigurnosti u prometu.

Građani su na Trgu S. Radića učili o važnosti ispravnih pneumatika od strane Službe za sigurnost cestovnog prometa PUZ i PP Velika Gorica te su imali priliku naučiti kako promijeniti kotač u „Tyre Challenge školi“ koju su vodili službeni vulkanizeri događanja.

 

Dok su se najmlađi zabavljali na policijskom motoru, isprobavali pijane naočale te slušali o pravilima kretanja u prometu, organizatori, tvrtka Delticom, pripremila je i besplatne čipove za brzu provjeru ispravnosti pneumatika te je uz zabavan karakter, ova manifestacija pripremila vozače za nadolazeće zimske uvijete.

U samom natjecanju okušalo se desetak građana, a najbrži u tome bio je gospodin Vladimir Ilić koji je kotač zamijenio za 2 minute i 22 sekunde. Drugo mjesto pripalo je Marku Đuiću, a treće Borisu Gramljaku.

 

Galerija slika

Tyre Challenge: Goričani mijenjali kotače i pobrali nagrade Tyre Challenge: Goričani mijenjali kotače i pobrali nagrade Tyre Challenge: Goričani mijenjali kotače i pobrali nagrade Tyre Challenge: Goričani mijenjali kotače i pobrali nagrade Tyre Challenge: Goričani mijenjali kotače i pobrali nagrade Tyre Challenge: Goričani mijenjali kotače i pobrali nagrade Tyre Challenge: Goričani mijenjali kotače i pobrali nagrade

Podijeli