°C 12

Trash party za pomoć maturantu

16.02.2017.

ivana

Svi oni koji bi željeli pomoći maturantu Kristijanu o kojem smo pisali OVDJE moći će to učiniti sljedeći tjedan na humanitarnom eventu u centru grada.

-Event za pomoć Kristijanu i njegovoj majci bit će u Caffe Baru Music Hall. Upad će biti 10 kuna i sav novac ide Kristijanu, a ako neko želi donirati više, moći će to staviti u kutiju koja će se cijeli dan nalaziti na šanku. Kristijan će, uz novac prikupljen upadom i donacijama iz kutije, dobiti i 10 posto ukupnog prometa Music Halla. Svirat će trash hitovi kao što su Nina Badrić, Vesna Pisarović i neizbježni Saša Tin i Kedžo.Voljeli bismo kada bi nas se skupilo u što većem broju te da uz dobru glazbu i zabavu pomognemo Kristijanu -poručio je Karlo Milinković koji je jučer kontaktirao Kristijana kako bi ga pitao za dopuštenje da se organizira ovaj event.

Humanitarni party održat će se u petak, 24. veljače. Velika Gorica pokazala je više puta da ima veliko srce, pa vjerujemo da će tako biti i na ovoj humanitarki.

Za one koji mogu pomoći uplatom ovdje su podaci o računu Kristijanove majke: račun u Erste banci na ime Nisveta Knežević HR7124020063207159414