Novosti Sport Događanja

Tradicija stara dva desetljeća: Bajkeri za svetog Nikolu posjetili djecu Centra za odgoj i obrazovanje

06.12.2022. / Redakcija

Dok sva djeca na današnji dan iščekuju bradatog djedicu s vrećom darova u ruci, djeca iz Centra za odgoj i obrazovanje vesele se drugačijim gostima. Dan svetoga Nikole rezerviran je za njihove najdraže bajkere.

Već 19 godina bajkeri iz Moto kluba Tur-Bikers Velika Gorica na blagdan Svetog Nikole stižu s darovima u gradski Centar za odgoj i obrazovanje na oduševljenje mališana koji jedva čekaju priliku da pogledaju, čuju, dotaknu i sjednu na motore.
Ove godine petnaestak bajkera zaružilo je svojim limenim ljubimcima od kojih je glasnija bila samo cika djece.
Naravno, nisu došli praznih ruku, jer uvijek za djecu imaju spremne slatkiše i darove.

- Uvijek smo u suradnji s centrom, pitamo što je najpotrebnije, da ne kupujemo nešto nepotrebno, dogovorimo, kupimo, donesemo, naravno i poklone jer bez toga ne ide – kaže Damir iz Moto kluba Tur Bikers.

Kroz godine su donirali laptope, tablete, televizore, igračke i nezaobilazne slatkiše, a ove godine kupili su poseban dar. Naime, dolaskom novog profesora iz tjelesne kulture koji je prepoznao u nekoj djeci talent za biciklizam i postigao s njima lijepe rezultate na natjecanju Vrliki, bilo je vrijeme da se uloži u sportske talente.

- Pokazala se potreba za boljim biciklom pa smo zamolili naše bajkere za jedan bicikl. Oni su nam kupili dva, uz kacige i slatkiše – kaže nam  Centra za odgoj i obrazovanje Velika Gorica, Nikolina Vučković Barišić.

Djeca su pak bajkerima u znak zahvale priredila priredbu s pjesmama i veselim recitacijama te oduševila svoje najdraže goste.

- Opće veselje je, i za njih i za nas. Drago nam je što možemo uraditi to za djecu – rekao je Damir.

Galerija slika

Tradicija stara dva desetljeća: Bajkeri za svetog Nikolu posjetili djecu Centra za odgoj i obrazovanje Tradicija stara dva desetljeća: Bajkeri za svetog Nikolu posjetili djecu Centra za odgoj i obrazovanje Tradicija stara dva desetljeća: Bajkeri za svetog Nikolu posjetili djecu Centra za odgoj i obrazovanje Tradicija stara dva desetljeća: Bajkeri za svetog Nikolu posjetili djecu Centra za odgoj i obrazovanje Tradicija stara dva desetljeća: Bajkeri za svetog Nikolu posjetili djecu Centra za odgoj i obrazovanje Tradicija stara dva desetljeća: Bajkeri za svetog Nikolu posjetili djecu Centra za odgoj i obrazovanje Tradicija stara dva desetljeća: Bajkeri za svetog Nikolu posjetili djecu Centra za odgoj i obrazovanje Tradicija stara dva desetljeća: Bajkeri za svetog Nikolu posjetili djecu Centra za odgoj i obrazovanje Tradicija stara dva desetljeća: Bajkeri za svetog Nikolu posjetili djecu Centra za odgoj i obrazovanje Tradicija stara dva desetljeća: Bajkeri za svetog Nikolu posjetili djecu Centra za odgoj i obrazovanje Tradicija stara dva desetljeća: Bajkeri za svetog Nikolu posjetili djecu Centra za odgoj i obrazovanje Tradicija stara dva desetljeća: Bajkeri za svetog Nikolu posjetili djecu Centra za odgoj i obrazovanje Tradicija stara dva desetljeća: Bajkeri za svetog Nikolu posjetili djecu Centra za odgoj i obrazovanje

Podijeli