Novosti Sport Događanja

Spriječeno još jedno ilegalno odlaganje otpada na području Gorice! Zatvorena i dva odlagališta

21.06.2024. / Maja Peranić

Zatvorena su još dva ilegalna dvorišta za prikupljanje otpada na području Velike Gorice, a komunalni redari ponovo su spriječili odlaganje otpada od strane vozača kamiona s područja Zagreba. Kad ih je vozač kamiona primijetio vratio se na područje glavnog grada.

Podsjetimo, komunalno redarstvo provodi pojačane mjere nadzora na širem velikogoričkom području te je proteklih tjedana na djelu uhvaćeno nekoliko vozila iz kojih se ilegalno odlaže otpad. Iako je broj ilegalnih odlagališta znatno smanjen zahvaljujući nizu poduzetih mjera još uvijek značajan problem predstavlja ilegalan dovoz otpada s područja Zagreba. U tijeku je i postavljanje nadzornih kamera na više lokacija.

Dodajmo ovom da je Grad Velika Gorica i od Državnog inspektorata i ostalih nadležnih institucija zatražio poduzimanje dodatnih aktivnosti na suzbijanju ilegalnog odlaganja otpada, a prije svega uklanjanje ilegalnih objekata za prikupljanje otpada koji su izgrađeni na području Kosnice.

Galerija slika

Spriječeno još jedno ilegalno odlaganje otpada na području Gorice! Zatvorena i dva odlagališta Spriječeno još jedno ilegalno odlaganje otpada na području Gorice! Zatvorena i dva odlagališta Spriječeno još jedno ilegalno odlaganje otpada na području Gorice! Zatvorena i dva odlagališta Spriječeno još jedno ilegalno odlaganje otpada na području Gorice! Zatvorena i dva odlagališta

Podijeli