Novosti Sport Događanja

Sprema se pravi klapski spektakl: U Goricu stižu Tomislav Bralić i klapa Intrade!

15.10.2019. / Petar Brnada

Dvorana Gorica ugostit će jedno od najvećih klapskih imena na hrvatskoj glazbenoj sceni, Klapu Intrade i Tomislava Bralića, koji će svoj koncert održati u petak, 25. listopada, s početkom u 20 sati.

Tomislav Bralić član je zadarskog zbora Petar Zoranić od 1985. godine, dok je članom klape Intrade postao 1986. godine. Kada govorimo o glazbenom izričaju Tomislava Bralića, riječ je o spoju iznimne kvalitete i talenta, brojnih uspješnih suradnji i predanog rada.

S klapom Intrade postigao je veliki uspjeh, ne samo u Hrvatskoj, već i u inozemstvu. Specifičnim glasom mističnog baritona, glasom koji toplinom miluje, opipljivom ljubavi dodiruje, te iznimnom srdačnošću raznježuje, Bralić godinama osvaja srca publike. S klapom Intrade izborio je najviši status među hrvatskim glazbenicima, te su u zadnjih godina primili mnoga priznanja i nagrade struke.

Iako su karte za koncert u prodaju puštene tek jutros, iz POVUG-a javljaju da su rasprodali sve 303 ulaznice, no tješi mogućnost najave još jednog koncerta.

-Zainteresiranost za koncert klape Intrade je zaista velika, puno veća nego što smo očekivali. Rezervacije karata nisu bile moguće. S obzirom da je radni dan i mnogi ljudi, koji bi eventualno htjeli doći na koncert, su na svojim radnim mjestima te nisu u mogućnosti kupiti karte, postavili smo ograničenje za kupnju - 15 karata po osobi. Žao nam je što svi koji su htjeli doći na koncert nisu uspjeli kupiti ulaznice, no u obzir treba uzeti i činjenicu da naša dvorana ima samo 303 mjesta. S obzirom na zainteresiranost za koncert, postoji mogućnost da ćemo organizirati još jedan, o čemu ćemo pravovremeno obavijestiti- rekli su iz Pučkog otvorenog učilišta.

Foto: POU

Podijeli