Novosti Sport Događanja

Snijeg otežava promet, zimska služba na terenu

22.02.2018. / Redakcija

Jak snijeg koji neprestano pada otežava promet na području Velike Gorice. Iz VG Komunalca poručuju da su sve ekipe zimske službe na terenu te bez prestanka od 1 sat poslije ponoći čiste i posipaju prometnice, staze i ostale javne površine.

Trenutno ne postoji stroj, ralica ili posipač koji nije u pogonu te napominju da će isti svuda stići, samo treba vremena, obzirom da snijeg konstantno i u jakom intenzitetu pada što je naravno otežavajuća okolnost, te dodaju da će na terenu sa svim raspoloživim ekipama i mehanizacijom biti 0-24.

-Ovim putem molim sve građane za strpljenje i razumijevanje. Teška noć je iza nas, sve ekipe su vani na terenu i dajemo sve od sebe kako bi maksimalno dobro očistili apsolutno sve, a osigurali nesmetan i siguran promet, kako cestovni, tako i za pješake. Naglašavamo i apeliramo prema svim vozačima da prilagode način vožnje uvjetima na cesti te da nam sve prijedloge ili eventualne kritike upute u operativnu centralu na broj 01/6221-844“. – istaknuo je predsjednik Uprave VG Komunalca Jurica Mihalj.

Galerija slika

Snijeg otežava promet, zimska služba na terenu Snijeg otežava promet, zimska služba na terenu Snijeg otežava promet, zimska služba na terenu Snijeg otežava promet, zimska služba na terenu

Podijeli