°C 31

Skinuo još 4,7 kilograma: Neumorni Roko pokazuje da bi mogao otići do samoga kraja!

04.11.2019.

Petar Brnada

Pred kandidatima četvrte sezone showa 'Život na vagi' našlo se novo vaganje koje je zbog loših rezultata na prošlom vaganju izazvalo nervozu kod mnogih kandidata. No, to nije bio slučaj kod našeg Roka koji je i dalje nastavio s marljivim radom, pa tako još jednom briljirao na vagi.

Naime, Roko je u ovom ciklusu izgubio još 4,7 kilograma što je ujedno bio i drugi najbolji rezultat vaganja, a nadmašio ga je samo Ivan koji je izgubio 5,8 kilograma te sada ima 217,4 kilograma. Roko je trenutno na 148,6 kilograma što znači da je do sada u showu ukupno izgubio fantastičnih 20,5 kilograma.

Podsjetimo, Roko je u show ušao težak 169,1 kilogram, a nakon prvog ciklusa vaga mu je pokazala 162,1 kilogram pa je tako skinuo čak sedam kilograma, odnosno 4,1% tjelesne mase. Na drugom vaganju skinuo je još 6,3 kilograma što je rezultat koji je iznenadio i njega samoga, na trećem 2,5 kilograma, a posljednje vaganje Roka je 'ostavilo' lakšim za 4,7.

Uz fantastične rezultate na vagi, Roko je bio sjajan i u malom izazovu na surf daskama koji mu je donio prvi osobni imunitet sezone, a vrlo dobar bio je i prilikom prošlog zadatka u kojemu su timovi morali plivati do lopti na kojima piše 'imunitet', a potom te lopte prebaciti do kolutova i svaki staviti na njegovo mjesto. U izazov su tada bolje ušli 'crveni' predvođeni Marinom i Rokom koji su im donijeli prednost koju suparnički tim nije mogao sustići do kraja izazova.

Upravo shodno svemu navedenom, sjajnim izdanjima na treninzima i na vaganjima te odličnim nastupima u izazovima i zadacima, naš Roko itekako pokazuje da je 'igrač' za samu završnicu showa.