Novosti Sport Događanja

Šestu godinu zaredom darovali Božić

31.12.2018. / Redakcija

U organizaciji Legalis Teama, na čelu s poznatom humanitarkom Dalijom Zubek, i VGDanas, uspješno je završena još jedna, šesta po redu humanitarna akcija „Goričani daruju Božić“.

Ove je godine ova hvalevrijedna božićna humanitarka obuhvatila dosad najveći broj potrebitih obitelji i samaca starije životne dobi, njih ukupno 62, što pokazuje kako Velika Gorica iz godine u godinu postaje grad koji je sve osvješteniji i osjetljiviji po pitanju svojih sugrađana u potrebi.

 Ni ovoga puta nije izostala podrška vjernih Legalisovih volontera koji su se okupili kako bi pripremili 62 paketa hrane i higijenskih potrepština namijenjenih da obiteljima i samcima kojima su uručeni barem malo olakšaju i uljepšaju blagdane.

-U današnje vrijeme, kada zaista nitko na svijetu ne bi smio biti gladan i zaboravljen od svih, potrebno je otvoriti oči i srca te pomoći ljudima u potrebi jer nitko ne može sa sigurnošću znati što ga čeka u budućnosti i hoće li se ikada bilo tko od nas naći u situaciji u kojoj ćemo trebati pomoć i u kojoj ćemo biti zahvalni na svakoj osobi koja pred tom potrebom nije zatvorila oči- poručila je Dalija Zubek nakon što su ona i volonterka Tihana Maretić uručile i dostavile svaki od 62 pripremljena paketa.

Legalis Team i VGDanas redakcija ovim putem zahvaljuju svim donatorima i svim volonterima, kao i svim građanima koji su pridonijeli da se ova velika humanitarna akcija uspješno provede i bar nas nakratko sve ujedini u pokušaju da svijet učinimo toplijim i ljepšim mjestom za život svih nas, bez obzira na imovinski status.

Podijeli