Novosti Sport Događanja

S toplim vremenom završava sezona grijanja

15.05.2024. / Redakcija

HEP-Toplinarstvo počelo je s podešavanjem regulacije u toplinskim podstanicama na ljetni režim rada, čime će završiti ogrjevnu sezonu 2023./2024. za približno 130 tisuća krajnjih kupaca spojenih na toplinske sustave u Zagrebu, Osijeku, Sisku, Velikoj Gorici, Samoboru i Zaprešiću.

-Krajnji kupci u razdoblju izvan ogrjevne sezone, odnosno do početka rujna 2024., imaju mogućnost provoditi radove na unutarnjim instalacijama grijanja u svojim stambenim i poslovnim prostorima. Prije izvođenja radova trebaju se obratiti ovlaštenom predstavniku suvlasnika ili upravitelju zgrade, kako bi se putem HEP-Toplinarstva osiguralo pražnjenje pogonske vode iz sustava zgrade – poručili su iz HEP-a

Nakon završetka svih radova na unutarnjim instalacijama grijanja predstavnik suvlasnika treba dostaviti HEP-Toplinarstvu pisanu potvrdu da su svi radovi uspješno završeni i da je sustav grijanja u zgradi spreman za prihvat toplinske energije.

Ogrjevna sezona 2024./2025. službeno započinje 15. rujna 2024., a grijanje će se u novoj sezoni uključiti u skladu s vremenskim uvjetima – poručili su iz HEP-a.

Podijeli