Novosti Sport Događanja

Rimac dovodi oktansku elitu na pistu ZTC-a, nešto su i naučili od lani

11.08.2022. / Redakcija

Velika Gorica opet je uvrštena na vikend rutu prestižnog Supercars owner's circle-a, kluba vlasnika najluksuznijih automobila na svijetu. Početkom rujna karavana skupocjenih automobila krenut će iz Zagreba put Jadrana, a pritom će svratiti i na pistu Zrakoplovno-tehničkog centra u Velikoj Gorici. Kao i prošle godine u priču se uključio Mate Rimac, čija je Nevera „zaštitno lice“ ovogodišnjeg eventa.

Prošlogodišnje izdanje privuklo je veliki broj obožavatelja luksuznih automobila na pistu ZTC-a tako da je to stvorilo organizatorima velike probleme. Morao je intervenirati i sam Rimac te zamoliti okupljene da se maknu s piste kako bi se automobili mogli utrkivati. No, ove godine situacija je potpuno drugačija. Pripreme za event već su krenule pa se nadamo kako će drugo izdanje proći u puno boljem ozračju kako za posjetitelje tako i za sudionike.

Zaljubljenici u jurilice na četiri kotača i ove godine moći će uživati, osim u samim vozilima, i u utrci na 402 metra. Vlasnici skupocjenih automobila na njoj će odmjeriti svoje snage i pokazati tko ima najviše konja ispod haube, ali i tko ih zna najbolje iskoristiti.

Podijeli