°C 22

Riješite se glomaznog otpada: Mobilno reciklažno još danas u Kolarevoj, sutra seli u Mohorovičićevu

05.11.2019.

Petar Brnada

U Ulici Slavka Kolara u Kromosovom naselju još tijekom današnjeg dana bit će postavljeno mobilno reciklažno dvorište gdje se možete riješiti svog glomaznog otpada.

Naime, prema rasporedu postave mobilnih reciklažnih dvorišta za tekuću godinu, djelatnici VG Čistoće na spomenutoj lokaciji bit će 4. i 5. studenog, nakon čega mobilno reciklažno dvorište 6. i 7. studenog seli u Mohorovičićevu ulicu nasuprot kućnog broja 26.

Potom će mobilno reciklažno dvorište biti postavljeno na zelenu površinu u Lovrakovoj/ Zdenčajevoj ulici, a priliku da dovezete glomazni otpad na tu lokaciju imat ćete u petak, 8. studenog, i u ponedjeljak, 11. studenog, a što će ujedno biti i posljednja mogućnost da u ovoj godini iskoristite uslugu mobilnog reciklažnog dvorišta.

Galerija slika

Riješite se glomaznog otpada: Mobilno reciklažno još danas u Kolarevoj, sutra seli u Mohorovičićevu Riješite se glomaznog otpada: Mobilno reciklažno još danas u Kolarevoj, sutra seli u Mohorovičićevu Riješite se glomaznog otpada: Mobilno reciklažno još danas u Kolarevoj, sutra seli u Mohorovičićevu Riješite se glomaznog otpada: Mobilno reciklažno još danas u Kolarevoj, sutra seli u Mohorovičićevu