Novosti Sport Događanja

Radovi i u Lomničkoj ulici u Kurilovcu: Novi asfalt na potezu od Kurilovečke do Kolareve

22.04.2021. / Petar Brnada

Proljetno asfaltiranje ovih dana stiglo je i do Kurilovca. U toj gradskoj četvrti početkom tjedna krenulo je asfaltiranje Lomničke ulice, a danas je postavljen završni sloj.

VG Komunalac odradio je kompletno presvlačenje i proširenje dijela Lomničke ulice na potezu od Kolareve do Kurilovečke u ukupnoj dužini od 350 metara.

-Ulica je proširena sa sadašnjih 3,8 metara na 5,5 metara. Izvršen je iskop proširenja ulice širine 1,8 metara i dubine 40 cm, uređenje posteljice i navoženje kamenog materijala sa nabijanjem kao i podizanje šahtova. Ugrađen je izravnavajući sloj na kolniku kao i asfaltiranje proširenja- kazali su iz VG Komunalca.

Galerija slika

Radovi i u Lomničkoj ulici u Kurilovcu: Novi asfalt na potezu od Kurilovečke do Kolareve Radovi i u Lomničkoj ulici u Kurilovcu: Novi asfalt na potezu od Kurilovečke do Kolareve Radovi i u Lomničkoj ulici u Kurilovcu: Novi asfalt na potezu od Kurilovečke do Kolareve Radovi i u Lomničkoj ulici u Kurilovcu: Novi asfalt na potezu od Kurilovečke do Kolareve Radovi i u Lomničkoj ulici u Kurilovcu: Novi asfalt na potezu od Kurilovečke do Kolareve Radovi i u Lomničkoj ulici u Kurilovcu: Novi asfalt na potezu od Kurilovečke do Kolareve Radovi i u Lomničkoj ulici u Kurilovcu: Novi asfalt na potezu od Kurilovečke do Kolareve

Podijeli