Novosti Sport Događanja

Psovke i letva u novom incidentu na liniji 268

05.07.2017. / Ivana Ćurić

Novi incident na liniji 268 dogodio se jučer na Glavnom kolodvoru u Zagrebu kada je kontrolor ZET-a u ruke primio čak i letvu.

Jedan od putnika koji je čekao autobus koji polazi u 8:39 iznerviran polusatnim kašnjenjem tražio je odgovore od djelatnika ZET-a. Odgovora nije bilo na što je čovjek počeo i psovati te mu je kod ureda kontrolora prišao ZET-ovac s letvom u ruci, piše Večernji.hr.

-U tom trenutku odnekud se pojavio čovjek u ZET-ovoj uniformi koji je otključavao vrata svog “kontrolnog” ureda.
 – Šta mene pitate gdje su autobusi. Otkud ja znam. Nije to moj problem – odgovorio je putniku čiji je repertoar psovki bio sve bogatiji. Ni ZET-ovac nije zaostajao. Vidjevši da je sve uzalud, ogorčeni putnik krenuo je prema postaji. No, u tome trenutku iza leđa mu je došao kontrolor prometa ZET-a s velikom letvom u rukama.
– Bježi odavde, udarit ću te. Bježi, budalo – urlao je ZET-ovac. Putnik je zauzeo obrambeni gard i čekao hoće li ga djelatnik ZET-a zbilja udariti letvom. No, putnik se povukao, pa nasreću nije došlo do većeg incidenta-piše Večernji.

Autobus za Veliku Goricu stigao je tek nakon 40 minuta kašnjenja, na što su putnici ove linije već, nažalost, navikli. Putnici već godinama upozoravaju ZET i Holding da nešto učine na liniji 268, ali odaziva nema.

Podijeli