Novosti Sport Događanja

Prometna na D30, krađe u Črnkovcu, na pruzi i u autobusu

25.02.2018. / Redakcija

Uz razbojništva o kojima smo vec pisali, u policijskom tjednu nije dostajalo ni drugih kaznenih djela.

Bilo je tu krađa, provala i prometnih nesreći,a jedna koju je zabilježio naš čitatelj svjedoči koliko oprezni moramo biti u prometu usred ovih zimskih uvjeta. Snježni zapusi koji su nastali na državnoj cesti između Velike Gorice i Vukovine otežavaju promet na toj dionici gdje se tijekom noći dogodipa prometna nesreća. U njoj je jedno vozilo izletilo s ceste i završilo na krovu u obližnjem polju.

U vremenu od 20. i 21. veljače nepoznati počinitelj ukrao je 260 metara vodiča sa željezničke pruge na relaciji Velika Gorica – Turopolje. Time je napravio štetu u iznosu oko 20 tisuća kuna.

Kroz duže vremensko razdoblje od 13. i 18. veljače nepoznati lopov provalio je u obiteljsku kuću u Črnkovcu. Nepoznati počinitelj tom prilikom ukrao je bušilicu i laser za mjerenje visine. Šteta iznosi oko 7500 kuna. 

Još jedna provala dogodila se u srijedu 21. veljače između 12:30 i 16:00 sati kada se na meti lopova našla obiteljska kuća na Plesu. Tom prilikom lopov je ukrao 15.000kuna.

Za vrijeme vožnje iz Zagreba za Veliku Goricu bez novčanika u autobusu je ostala jedna putnica. Drski lopov tijekom vožnje, a između 18:20 i 19:00 sati ukrao je ženi novčanik i oštetio je 800 kuna.

Podijeli