Novosti Sport Događanja

Profesionalno iskustvo njege tijela i terapijskih tretmana u Ivaninoj oazi mira

31.01.2020. / Romana Šimek

Ivana Berkeš vlasnica je kozmetičkog salona Beauty by Berti, mjesta za odmor, zdravlje, ljepotu i dobar osjećaj. Ivana je završila Prirodoslovnu školu Vladimira Preloga, smjer kozmetičar. Uz posao koji voli prenosi znanje i na praktikantice PŠ Vladimira Preloga. Svoje vještine obogatila je edukacijom za maderoterapiju, thalgo kozmetiku te trajni lak. Uz puno truda, kreativnosti, motivacije, volje i želje nastala je njena prava oaza mira, s pričom i harmonijom. Interijer je osmišljen u skladu s prirodom, smirujućim bojama te mirisima mora, voća i cvijeća. Misija je pružanje kozmetičkih usluga temeljenim na holističkom pristupu za sve one koji žele uživati u vlastitoj ljepoti i zdravlju.

Ponuda salona temelji se na individualnom pristupu, ciljanim programima te ritualima njege. Na jednom mjestu obnova za dušu i tijelo, koja uključuje razne vrste masaža, tretmane tijela, njegu tijela, njegu lica, depilaciju, njegu ruku i stopala. Odabir kozmetičkih preparata koje koristi Ivana za profesionalne i kvalitetno odrađene tretmane podržali su Thalgo - la beaute marine sa svojom francuskom linijom proizvoda, bugarski Bluesky nails te španjolska linija Thuya.

Masaža kao takva najstariji je oblik liječenja, a izvodi se ručno ili uz pomoć aparata. Preko kože djeluje na mišićni, živčani i limfni sustav manipulacijom mekih tkiva u terapijske svrhe. Ivana tako u ponudi izdvaja masažu ruku (20 minuta), masažu stopala (20 minuta), masažu lica (30 minuta), parcijalnu - leđa, prsa ili noge (30 minuta), holističku masažu (60 minuta), relax masažu (60 minuta) ili popularnu masažu laktovima ‘lomi lomi’ (60 minuta).

Osim masaža svom tijelu možete pružiti njegu raznim tretmanima, poput pilinga. Osnovna je to njega kože tijela, koja se može povezati i kao uvod u ostale tretmane. Čisti kožu te omogućuje da preparati u tretmanu prodru dublje u kožu, a tretman traje 45 minuta. Osim pilinga tijela, u ponudi je anti-celulitni tretman u trajanju od 30 minuta. Ovaj tretman u kombinaciji s masažom i osobnim treningom daje iznimne rezultate, a preporuča se pet do deset tretmana u seriji. Termodeka primjenjuje se također kod anti-celulitnih tretmana, tretman traje 30-40 minuta, a poboljšava protok limfe te ubrzava razgradnju masnih naslaga.

Maderoterapija ili tehnika drvima vrlo je dinamična vrsta masaže koja ima ciljano djelovanje na celulit, potiče cirkulaciju i rad limfe, otklanja višak tekućine… Ovom vrstom tretmana možete smanjiti obujam trbuha, nogu, ruku te podići gluteuse. Thalgo express draining tretman traje 60 minuta, a pruža osjećaj lakoće, drenira tijelo i umiruje noge. Tretman sa toplom dekom, mineralima te laganom drening masažom. Druga vrsta, Thalgo express slimming tretman, također traje 60 minuta, a specifičan je to morski tretman koji djeluje izravno na celulit. U tretmanu se koristi pasta od morskih algi koja se nanosi na problematična područja. Nakon tople deke proces završava anticelulitnom masažom.

Aparativni pristup

Osim svojim rukama Ivana tretmane pruža i raznim aparatima. Jedan od njih je mikrodermoabrazija, a primjenjuje se kod problema s aknama, ožiljcima koji nastanu zbog akni, bora ili hiperpigmentacije. Odstranjuje se gornji sloj kože i ciljano uklanjaju mrtve stanice kože te se potiče rast novih.

Piling špatula posebna je metalna pločica koja emitira ultrazvuk niskih frekvencija kojim se omogućava omekšavanje, uklanjanje mitesera i blagi piling. Špatulom se otklanjaju mrtve stanice kože, zatvaraju pore, djeluje se i na upalne procese te čisti koža.

Ultrazvuk lica obnavlja stanice kože, zagrijava, potiče cirkulaciju i metabolizam kože. Djeluje na bore oko očiju, nakon tretmana koža je zategnutija, mekša i svježija.

Vakuum lica odiže i masira kožu te uklanja nečistoće. Potiče stvaranje novih stanica, kolagenskih i elastičnih vlakana. Koža je čvršća, čišća i sjajnija s manje izraženim borama.

Mini tretmani

Korekcija i oblikovanje obrva redoviti je dio tretmana u kozmetičkom salonu. Obrve svojim oblikom, debljinom i dužinom utječu na estetski izgled. Također, Ivana u salonu radi i bojanje obrva i trepavica, a trajanje boje je otprilike dva tjedna.

Njega lica u raznim tretmanima traje sat vremena. Nanosom određenih preparata čiste se odumrle stanice kože, maskama se hrani te masažom budi koža lica. U tretmanu se prate rituali prema tipu i stanju kože pa tako Ivana u ponudi navodi source marine ritual, tretman je za dehidriranu i umornu kožu. Specijalno razvijenim aktivnim sastojcima intenzivno se potiče hidratacija. Tu je i purete marine ritual za mješovitu i masnu kožu, cold cream marine ritual za osjetljivu i suhu kožu te anti-age silicium tretman kod zrele kože s izraženim borama i gubitkom čvrstoće. Posljednje, ali nikako najmanje važno, mehaničko je čišćenje lica u trajanju od 120 minuta.

Njega ruku uključuje manikuru, trajni lak, njegu stopala te parafinsku kupku. Također, u ponudi ovog kozmetičkog salona nalaze se i razne vrste depilacija, poput one klasične depilacije voskom, zatim voskom u granulama koja se preporuča kod lica, pazuha ili bikini zone te egipatsku depilaciju šećernom pastom koja je prikladna za sve tipove kože i 100% je prirodna. 

Za sve one koji se odluče počastiti svoje tijelo terapeutskim tretmanima, pravo je vrijeme za to, a očekuju vas i popusti. Tako je Ivana odlučila počastiti vas akcijskim cijenama maderoterapije  cijelih nogu, u trajanju od 30 minuta, te ćete tako 10 tretmana umjesto 1500 kuna platiti 1200 kuna. Ako odlučite osvježiti svoje lice tretmanima u trajanju od 60 minuta to ćete umjesto 200 kuna platiti 130 kuna. Također, vrlo popularni trajni lak na rukama snižen je sa 120 na 90 kuna

U Beauty by Berti pruža se mogućnost kupovine prigodnog poklon bona za sve usluge iz ponude kozmetičkih tretmana. Iskoristite priliku i iznenadite voljene te im pokažite da i vi brinete za njihovo zdravlje i užitak.

Adresa na kojoj ćete ju pronaći: Pleška ulica 47 a, Velika Gorica
Kontakt: 097 702 4526 (Naručivanje nužno, čekanje na tretman 2-3 radna dana).

[PROMO]

Galerija slika

Profesionalno iskustvo njege tijela i terapijskih tretmana u Ivaninoj oazi mira Profesionalno iskustvo njege tijela i terapijskih tretmana u Ivaninoj oazi mira Profesionalno iskustvo njege tijela i terapijskih tretmana u Ivaninoj oazi mira Profesionalno iskustvo njege tijela i terapijskih tretmana u Ivaninoj oazi mira Profesionalno iskustvo njege tijela i terapijskih tretmana u Ivaninoj oazi mira Profesionalno iskustvo njege tijela i terapijskih tretmana u Ivaninoj oazi mira Profesionalno iskustvo njege tijela i terapijskih tretmana u Ivaninoj oazi mira Profesionalno iskustvo njege tijela i terapijskih tretmana u Ivaninoj oazi mira Profesionalno iskustvo njege tijela i terapijskih tretmana u Ivaninoj oazi mira Profesionalno iskustvo njege tijela i terapijskih tretmana u Ivaninoj oazi mira Profesionalno iskustvo njege tijela i terapijskih tretmana u Ivaninoj oazi mira Profesionalno iskustvo njege tijela i terapijskih tretmana u Ivaninoj oazi mira

Podijeli