°C 17

Prilika za posao u Emiratesu: Pridružite se timu velike aviokompanije

23.01.2019.

Ivana Ćurić

Aviokompanija Emirates traži kandidate koji će se priključiti njihovom međunarodnom timu kabinskog osoblja. Atraktivan posao uključuje stimulativnu plaću, besplatan smještaj u Dubaiju i druge pogodnosti

Ova aviokompanija sa sjedištem u Dubaiju redovito organizira „Dan otvorenih vrata za nove članove kabinskog osoblja“ tako da je za sve zainteresirane dobra vijest ta da se krajem siječnja održavaju dva – u Rijeci i u Zagrebu.

Zainteresirani kandidati mogu u svojim kalendarima označiti nedjelju 27. siječnja i doći točno u 8:00 u hotel Westin u Zagrebu.

Kandidati koji žele započeti svoju zrakoplovnu karijeru trebaju doći s ažuriranim životopisima na engleskom jeziku te novijom fotografijom. Iako nije obavezno, kandidatima se preporuča da prije dolaska na „Dan otvorenih vrata“ ispune online prijavnicu koju mogu pronaći na: http://www.emiratesgroupcareers.com/cabin-crew/

Postoji niz uvjeta koje kandidati moraju ispunjavati kako bi konkurirali za navedene pozicije, uključujući navršenu 21 godinu u trenutku priključivanja kompaniji i obavezan minimalni doseg od 212 centimetara prilikom stajanja na prstima.

Članovi kabinskog osoblja zaposleni u aviokompaniji Emirates dobivaju cjelovit „paket“ koji uključuje različite pogodnosti poput neoporezivih prihoda, besplatnog zajedničkog smještaja u visokokvalitetnim smještajnim jedinicama u Dubaiju, besplatan prijevoz do i od radnog mjesta, zdravstveno i dentalno osiguranje te ekskluzivne popuste na kupovinu i različite aktivnosti u slobodno vrijeme za vrijeme boravka u Dubaiju. Paket također uključuje atraktivne povlastice za putovanja diljem Emiratesove kontinuirano rastuće svjetske mreže destinacija koje se nalaze na šest kontinenata, na koje pravo imaju svi zaposlenici, ali i članovi obitelji te prijatelji.