°C 17

Priključite se velikoj humanitarki i darujte Božić potrebitima

10.12.2018.

Ivana Ćurić

Počele su pripreme za šestu po redu Božićnu humanitarku "Goričani daruju Božić" koju je pokrenula već svima poznata Dalija Zubek.

I ove godine humanitarnom akcijom usmjerenom na najpotrebitije opremat će se što veći broj obitelji, samaca te bračnih parova starije životne dobi prema popisu Centra za socijalnu skrb.

Donacije su dobrodošle bilo novčano ili u hrani kako bi se uspjelo napraviti što veće i ljepše pakete za one kojima je to stvarno potrebno.

-Krećemo s Božićnom humanitarkom, i sigurni smo da ćemo i ove godine razveseliti mnoge obitelji i dovesti im Božić u njihove domove. Molim vas sve koji ste u mogućnosti da donirate hranu (brašno, šećer, sol, tjestenina, riža, margarin, mlijeko, trajne salame, sirevi komadno, paštete, napolitanke, majoneze, pekmez, pahuljice, čokolino, čokolade, kakao, čokoladni namaz, ulje, ocat, higijenske potrepštine..... ili donirate novac na poseban žiro račun Knjigovodstva Legalis-poručila je gorička humanitarka, glavni pokretač ove akcije, Dalija Zubek.

Želite li donirati hranu i higijenske potrepštine u ovu božićnu akciju možete se za primopredaju javiti na 091 556 4449, ili sukladno svojim mogućnostima donirati određeni iznos uplatom na poseban žiro račun Knjigovodstva Legalis,   HR0323600001501571471 s obaveznim opisom plaćanja "Božićna humanitarka".

-Svake godine razveselimo sve više obitelji i nadam se da ćemo i ove srušiti rekord u ljubavi i zajedništvu. Ništa nije veće i ljepše od blagostanja koje podjelimo s drugima-poručila je Dalija i još jednom pozvala Velikogoričane da podrže ovu humanitarnu akciju.

Božićna humanitarka u organizaciji Legalis Teama, a pod pokroviteljstvom VGdanas, i budnim okom Dalije Zubek lani je osigurala 57 paketa za obitelji s više od 150 djece kojima su zajedno sa svim donatorima osigurali ljepši Božić, a ove godine nadaju se obaranju tog rekorda.