Novosti Sport Događanja

PRIJELOMNA VIJEST: USKOK u VG Vodoopskrbi i gradskoj upravi!

17.09.2020. / Juraj Odrčić

Rano jutros djelatnici USKOK-a ušli su u prostorije VG Vodoopskrbe i gradske uprave te zapečatili urede i provode izvide, potvrđeno nam je iz nekoliko izvora.

Prema prvim informacijama predmet izvida je projekt Aglomeracija Velike Gorice te se oduzimaju dokumenti vezani uz ovaj projekt.

Iz gradske uprave izjavili su da nije uhićen gradonačelnik Dražen Barišić.

- Budući je u nekim medijima objavljena informacija o uhićenju gradonačelnika Velike Gorice Dražena Barišića, ovim putem službeno demantiramo navedenu informaciju - potvrdili su iz gradske uprave.

Jutarnji list objavio je da će DORH zatražiti ukidanje saborskog imuniteta za gradonačelnika Dražena Barišića, jednako kao i SDP-ovog gradonačelnika Nove Gradiške Vinka Grgića. Ovom akcijom, javljaju mediji, obuhvaćen je i direktor JANAF-a Dragan Kovačević te još nije poznato koju poveznicu između svih njih traže istražna tijela. No, poznato je da tvrtka koja se spominjala u medijima Elektrocentar Petak iz Ivanić grada izvodila više građevinskih projekata u Velikoj Gorici kao i u Novoj Gradišci, a natjecala se i za 150 milijuna kuna vrijedan posao gradnje pročistača otpadnih voda u sklopu projekta Aglomeracija Velika Gorica.

Podijeli