Novosti Sport Događanja

Preminuo Krešo Hubak, bivši dogradonačelnik i politički aktivist

03.11.2020. / Juraj Odrčić

Mraclinom i Velikom Goricom danas se proširila tužna vijest da nas je iznenadnom smrću, u 60. godini života, napustio Krešo Hubak, dugogodišnji politički aktivist i nekadašnji zamjenik gradonačelnika u vremenu od 2001. do 2005. godine.

Stomatolog po struci, dr. med. Krešo Hubak, u profesioanlnoj karijeri obnašao je i dužnost pomoćnika ravnateljice HZZO-a, a uz političku karijeru koju je vodio kao član Hrvatske demokratske zajednice - s funkcijama tajnika Gradske organizacije, predsjednika kluba vijećnika u Gradskom vijeću i aktualnog predsjednika Temeljnog ogranka HDZ-a Mraclin, a 2016. godine, kao i danas u trenutku kada nas je napustio, kandidirao se za predsjednika Gradske organizacije HDZ-a V. Gorice.

Obnašao je i niz društvenihi javnih dužnosti u kojim se ističe posvećenost vatrogastvu gdje je bio predsjednik Vatrogasne zajednice Grada Velike Gorice.

Gospodin Krešo Hubak iza sebe je ostavio suprugu, tri odrasla sina i kćer te dvoje unučadi, kojima ovim putem izražavamo iskrenu sućut.

U prizemlju zgrade Gradske uprave otvorena je knjiga žalosti.

Podijeli