Novosti Sport Događanja

Premijer Plenković potvrdio – nogometni kamp u Gorici. Evo kako će izgledati

06.04.2023. / Redakcija

Nogometni kamp HNS-a definitivno dolazi u Veliku Goricu! Na današnjem radnom sastanku sa premijerom Andrejom Plenkovićem potvrđena je potpora Vlade RH projektu nogometnog kampa HNS-a u našem gradu, te će Vlada za potrebe izgradnje kampa i ustupiti državno zemljište. Veliki projekt za Veliku Goricu i hrvatski nogomet, potvrdio je vijesti o dolasku reprezentativnog kampa u naš grad gradonačelnik Krešimir Ačkar koji je danas sudjelovao na sastanku na ovu temu.

 - Sastanak s izaslanstvom Hrvatskog nogometnog saveza na čelu s Marijanom Kustićem i izbornikom Dalićem. Izvijestili su nas o planiranoj izgradnji nogometnog kampa u Velikoj Gorici, koji je važan za hrvatsku reprezentaciju i razvoj nogometa. Vlada Republike Hrvatske će podržati projekt i ustupiti državno zemljište – objavljeno je sa službenog profila premijera Andreja Plenkovića.

 

Galerija slika

Premijer Plenković potvrdio – nogometni kamp u Gorici. Evo kako će izgledati Premijer Plenković potvrdio – nogometni kamp u Gorici. Evo kako će izgledati Premijer Plenković potvrdio – nogometni kamp u Gorici. Evo kako će izgledati Premijer Plenković potvrdio – nogometni kamp u Gorici. Evo kako će izgledati Premijer Plenković potvrdio – nogometni kamp u Gorici. Evo kako će izgledati Premijer Plenković potvrdio – nogometni kamp u Gorici. Evo kako će izgledati Premijer Plenković potvrdio – nogometni kamp u Gorici. Evo kako će izgledati Premijer Plenković potvrdio – nogometni kamp u Gorici. Evo kako će izgledati Premijer Plenković potvrdio – nogometni kamp u Gorici. Evo kako će izgledati

Podijeli