Novosti Sport Događanja

Predsjednik SDP-a iz Gorice najavio pripreme za izbore

11.10.2020. / Juraj Odrčić

Predsjednik SDP Hrvatske Peđa Grbin, u sklopu obilaska Zagrebačke županije, jutros je posjetio Veliku Goricu, a naš grad od stranke je izabran da bi se poslala jasna poruka o borbi protiv korupcije, kažu iz SDP-a.

- Upravo ovdje može se najbolje vidjeti kako se korupcija razvija, od komunalnih poduzeća do Grada, čiji je gradonačelnik HDZ-ov Dražen Barišić u istražnom zatvoru. Ako u prijedlogu za osnivanje istražnog povjerenstva ima nešto sporno, neka kažu, umjesto da se skrivaju iza tehnikalija da bi spriječili ono što je za Hrvatsku u ovom trenutku ključno – a to je otkriti što se događa s istragama, gdje postoji politički pritisak, cure informacije – poručio je Grbin rekavši kako je potrebno stvoriti okvir da se te pojave spriječe te pozvao HDZ da podrži osnivanje saborskog istražnog povjerenstva u vezi s aferom Janaf..

Novi predsjednik SDP-a Peđa Grbin tako je upravo iz Velike Gorice započeo pripreme za lokalne izbore u 2021. godini u kojoj se i SDP nada da nakon 12 godina gorička organizacija može ponovno osvojiti povjerenje birača.


Podijeli