Novosti Sport Događanja

Pred samim ciljem: Danijel dopješačio do herojskog grada

16.11.2020. / Ivana Ćurić

Danijel Grbač iz Velike Gorice gotovo je stigao do svog odredišta. Nakon što je 9. studenog krenuo na hodočašće u Vukovar, stigao je pred vrata herojskog grada.

Član goričke podružnice HSP -a "Mladen Amstrong Grof" Danijel Grbač gotovo je na svom odredištu. Put od 300 km koliko je prevalio pješice na svom je kraju.

Kao što smo već pisali na ovaj put krenuo je u znak zahvale svim palima za slobodu Hrvatske, ali i svim preživjelim braniteljima koji su s puškom u ruci stali na branik domovine 1991. godine. Posebno u srcu nosi poginule branitelje grada Vukovara čiji je herojski otpor višestruko snažnijem neprijatelju bio presudan za daljnji tijek rata i konačnu slobodu i neovisnost.

Posljednje fotografije pristigle su na društvene mreže iz Bogdanovaca prije sat vremena. Osim što su ga putem stali pozdraviti i neki Velikogoričani kako bi ga pozdravili i ohrabrili, na ovom hodočašću Danijela su nerijetko pozdravljali i pripadnici braniteljskih udruga, a gdje god je naišao na spomenik poginulim hrvatskim braniteljima, Danijel je zapalio svijeću kako bi odao počast onima koji su se borili za slobodnu Hrvatsku.

 

(foto:Facebook)

Galerija slika

Pred samim ciljem: Danijel dopješačio do herojskog grada Pred samim ciljem: Danijel dopješačio do herojskog grada Pred samim ciljem: Danijel dopješačio do herojskog grada Pred samim ciljem: Danijel dopješačio do herojskog grada Pred samim ciljem: Danijel dopješačio do herojskog grada Pred samim ciljem: Danijel dopješačio do herojskog grada

Podijeli