Novosti Sport Događanja

Pragmatična koalicija za boljitak Hrvatskih velikana: „Za predsjednika vijeća izabran Krešimir Šafranako iz SDP-a, a za njegovog zamjenika Boris Mužek iz HDZ-a

26.05.2023. / Redakcija

Vijeće Gradske četvrti Hrvatski velikani dobilo je novo vodstvo. Nakon što je dosadašnja predsjednica Ivana Mlinar dala neopozivu ostavku na svoje mjesto, većinom glasova izabran je njezin stranački kolega Krešimir Šafranko.

- Podnijela sam neopozivu ostavku na mjesto predsjednice Vijeća gradske četvrti Hrvatski velikani radi novih preuzetih dužnosti. Kolegi Krešimiru Šafranku prepustila sam mandat predsjednice što su ostali vijećnici i podržali i sigurna sam da će novi predsjednik nastaviti jednako kvalitetno obnašati dužnost predsjednika Vijeća. Imamo dovoljno dobrih kadrova i smatram da što više ljudi treba dobiti priliku pokazati što znaju i mogu – obrazložila je svoju ostavku Mlinar.

No, stvari se nisu završile na tome. Boris Mužek iz HDZ-a izabran je većinom glasova za potpredsjednika Vijeća, sukladno rezultatu ostvarenom na prošlim izborima.

Neslužbeno smo doznali kako su skladan odnos između SDP-a i MOST-a pokvarili „solo“ istupi vijećnika koji je u Vijeće ušao s liste MOST-a kao nestranački kandidat. MOST je navodno predložio i svog kandidata da ga zamijeni, ali je na kraju ipak izabran Mužek.

Foto: Facebook/Gradska četvrt Hrvatski velikani

Podijeli