°C 23

Poznati će nagrađivati uzorne vozače na cestama

19.12.2017.

ivana

U subotu, 23. prosinca, a povodom nadolazećih blagdana, na području PU zagrebačke provest će se akcija nadzora vozača u kojoj će oni uzorni vozači dobiti i prigodne poklone.

Uz to što je policija najavila kontrolu vozača po pitanju alkohola kontrolirat će se i pridržavanja ograničenja brzine, korištenje sigurnosnog pojasa i zaštitne kacige, nepropisnog korištenja mobitela te ostalih prekršaja koji ugrožavaju sigurnost cestovnog prometa.

-Akcija će se provoditi na mjestima pogodnim za zaustavljanje vozača od 10 do 14 sati, a vozače čije će ponašanje biti uzorno odnosno u skladu s propisima, prigodnim poklonima nagradit će osobe iz javnog života-najavili su iz policije. Akcija će se

Zainteresirane osobe iz javnog života (glazbenici, političari, sportaši,znanstvenici...) mogu se za sudjelovanje javiti u Policijsku postaju Velika Gorica pomoćniku načelnika Anti Brkiću. Također akcija se provodi na području cijele Zagrebačke županije, pa ukoliko vas policija zaustavi, vozite li prema propisima, možda i vas dočeka uranjeni božićni poklon.

 

Ivana Crnković