Novosti Sport Događanja

Potraga se nastavlja: Obitelj nestale Marije apelira na građane koji imaju vremena i volje da se uključe

30.01.2020. / Petar Brnada

Potraga za nestalom Marijom Kardum (68) nastavila se i tijekom današnjeg dana. Naime, kako su nam potvrdili iz PP Velika Gorica, jučerašnje opširno pretraživanje terena oko jezera Čiče u kojemu su sudjelovali i Hrvatska gorska služba spašavanja, vatrogasci i policija, nije urodilo plodom, pa se nastavlja s daljnjima aktivnostima.

Vijest o nestanku gospođe Kardum jučer je izazvala veliki angažman Velikogoričana na društvenim mrežama koji su se tako uključili u potragu. Našoj redakciji danas su se obratili i članovi obitelji gospođe Kardum koji mole pomoć građana koji imaju vremena i volje da se uključe u potragu.

-Lijepo je vrijeme, molimo sve ljude koji imaju vremena, volje i snage da sjednu na bicikle i dođu do Radnika. Bilo bi od velike pomoći kada bi pročešljali obilaznice, Radnik, staru zračnu luku, Pleso, oko sajmišta.. molimo vas dijelite. Tražimo Mariju Kardum, mobitel, naočale ili bilo kakav trag! Molimo vas, brzo će mrak i onda opet ništa do sutra –poručuju članovi obitelji.

Uz to su priložili i novije fotografije nestale gospođe na kojima je, u odnosu na fotografiju koja se nalazi na nestali.hr, razlika u svijetloplavoj kosi. 

Podsjetimo, nestala Marija visoka je 165 cm, ima svijetloplavu kosu te smeđe oči. U slučaju da posjedujete informacije o ovoj osobi obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovite na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr.

Podijeli