Novosti Sport Događanja

Postani član predstavničkog tijela djece našeg grada: Otvoren je javni poziv za izbor 19 vijećnika Dječjeg gradskog vijeća Velike Gorice

24.11.2022. / Redakcija

Otvoren je javni poziv za izbor 19 članova Dječjeg gradskog vijeća. Prijaviti se mogu djeca od 10 do 15 godina, a prijaviti se možete do 31. prosinca.

Dječje gradsko vijeće je predstavničko tijelo djece Velike Gorice, koja zajedničkim djelovanjem zalažu za bolji položaj djece u gradu u kojem žive. Ono radi i djeluje u Velikoj Gorici, a sastanci se održavaju u gradskoj ustanovi, Centru za djecu, mlade i obitelj Velika Gorica. Na sastancima se raspravlja o temama koje predlažu djeca, a ponekad i odrasli. Dječji gradski vijećnici sastaju se s gradonačelnikom i iznose mu svoje ideje i prijedloge. Ideje i prijedlozi se često pretvaraju u programe i projekte koji se provode u suradnji s gradskim ustanovama i udrugama.

Svi zainteresirani moraju ispuniti prijavnicu, napisati motivacijsko pismo, dostaviti suglasnost roditelja ili skrbnika.

- Ako trebaš pomoć u vezi prijave (npr. kako napisati motivacijsko pismo), javi se u Centar za djecu, mlade i obitelj – poručili su iz Centra za djecu, mlade i obitelj Velika Gorica.

Prijave se šalju na mail adresu info@centar-dmo-vg.hr ili poštom na adresu: Centar za djecu, mlade i obitelj Velika Gorica, Kurilovečka 48.

U slučaju potrebe za dodatnim informacijama možeš se javiti i na tel. 01 6231 734 ili mob. 091 6231 734

Podijeli