Novosti Sport Događanja

Policijski tjedan obilježile krađe: Iz kombija ukraden stroj za zavarivanje, sitni lopovi harali DM-om

30.07.2021. / Maja Peranić

Iz nas je još jedan mirniji policijski tjedan. PP Velika Gorica evidentirala je ukupno 32 događaja od čega 8 kaznenih djela. Među njima se najviše ističe krađa stroja iz kombi vozila koje je bilo parkirano na jednom od gradilišta u gradu, u ulici Matice hrvatske.

-Nepoznati je počinitelj, 27. srpnja, između 10 i 11,30 sati prišao parkiranom kombi vozilu koje se nalazio na gradilištu zgrade u izgradnji u ulici Matice hrvatske. Nasilno je obio stražnja vrata tovarnog prostora kombija te tom prilikom otuđio stroj za zavarivanje hidroizolacije. Šteta kaznenim djelom je 3 000 kuna-kazali su nam u policiji.

Osim ovog, zabilježena su i dva slučaja sitne krađe iz DM-a na Trgu kralja Tomislava. 28. i 29. srpnja nepoznati su počinitelji otuđili nekoliko artikala, prvog dana u vrijednosti od 115 kuna, a drugog dana u vrijednosti od 250 kuna. Progon ovih slučajeva vodi se po privatnoj tužbi.

Velikogorička policija zabilježila je i tri prekršaja iz domene nasilja u obitelji, dva prekršaja neovlaštenog posjedovanja droga, a u tjednu iza nas dogodilo se i osam prometnih nesreća.

Podijeli