Novosti Sport Događanja

Polaznici škole Helen Doron English i njihovi roditelji napunili Veliku dvoranu Pučkog otvorenog učilišta

21.06.2022. / Redakcija

U našem gradu jučer su svečano dodijeljene diplome polaznicima velikogoričke škole Helen Doron English. Velika kino dvorana Pučkog otvorenog učilišta bila je premalena za sve roditelje, prijatelje, bake i djedove koji su došli podržati svoje najmlađe. Bila je to prilika da mali školarci prezentiraju tek dio onoga što su naučili tijekom školske godine 2021./2022.

Na pozornici su se tako redali polaznici s različitim izvedbama u pratnji svojih učiteljica engleskog jezika. Nastupili su i oni najmanji u dobi od svega dvije godine, ali i oni najstariji, već iskusni tinejdžeri. Veselja, smijeha i ponosa u publici nije nedostajalo. 


-Još jedna uspješna školska godina je iza nas. Nakon brojnih izazova s online nastavom u prošloj školskoj godini, ove smo se godine vratili nastavi uživo i to nas je, a vjerujemo i naše polaznike i njihove roditelje, najviše obradovalo. Iznimno smo ponosni na naše polaznike, ali i na naše učiteljice i na kraju i na rezultat koji su pokazali. Vjerujemo i želimo pokazati da se u našoj školi zaista stječu vrijedna znanja jezika bez kojeg je sadašnjost, a i  budućnost naše djece nezamisliva. Veselimo se novim polaznicima i novoj školskoj godini, a sljedeće godine naša škola slavi 10 godina djelovanja u Velikoj Gorici i posebno se radujemo toj jubilarnoj godišnjici za koju ćemo pripremiti brojna iznenađenja- rekli su iz škole Helen Doron.

Nakon sjajnih izvedbi na engleskom jeziku, za sve okupljene sinoć je organizirana i besplatna kino projekcija u kojoj su uživali i polaznici i njihovi gosti. 

Galerija slika

Polaznici škole Helen Doron English i njihovi roditelji napunili Veliku dvoranu Pučkog otvorenog učilišta Polaznici škole Helen Doron English i njihovi roditelji napunili Veliku dvoranu Pučkog otvorenog učilišta Polaznici škole Helen Doron English i njihovi roditelji napunili Veliku dvoranu Pučkog otvorenog učilišta Polaznici škole Helen Doron English i njihovi roditelji napunili Veliku dvoranu Pučkog otvorenog učilišta Polaznici škole Helen Doron English i njihovi roditelji napunili Veliku dvoranu Pučkog otvorenog učilišta Polaznici škole Helen Doron English i njihovi roditelji napunili Veliku dvoranu Pučkog otvorenog učilišta

Podijeli