Novosti Sport Događanja

Pjesmom i plesom proslavili rođendan vrtića: Zanimljivim glazbeno scenskim točkama počastili jedini druge, kao i goste koji su došli u čestitare

21.03.2023. / Anes Šuvalić

Zvonki dječji glasovi odzvanjali su danas Vidrićevom ulicom. Mališani iz Dječjeg vrtića Ciciban proslavili su 44. rođendan svog vrtića. Za ovu prigodu pripremili su zanimljive glazbeno scenske točke kojima su počastili jedini druge, kao i goste koji su došli u čestitare. Predstavljena je skulptura koju su izradile vješte ruke vrtićanaca, a predstavlja okrenuto drvo.

- Ovo drvo izgleda kao da je gledano očima anđela. Često vam mi imamo ovakve aktivnosti. No, najviše volim kad nam puste pjesmu "Volim se gibat, gibat" onda se rasplešemo i bude nam super – objasnio nam je David te dodao kako voli dolaziti u vrtić i da mu je tamo super, osim kad se tete naljute.

I njegov kolega Leon, također, voli svoj vrtić, a najviše se kao i svako dijete voli igrati sa svojim prijateljima.

- Stipe mi je najbolji prijatelj, ali sve ih volim. Najviše se volimo igrati lovice po dvorištu- kratko nam je prokomentirao mališan.

Ovaj dječji vrtić pohađa 570 djece, a predškolski program se održava na tri lokacije. Izrazito su ponosni na svoje posebne programe pa tako imaju po dvije skupine s ranim učenjem engleskog i njemačkog jezika, dvije montessori skupine, jednu dramsko-scensku grupu i umjetnički program, poznatiji kao grupa Artići. Kako nam kaže ravnateljica Tatjana Karlović Oslaković, djeca i njihov razvoj u fokusu su ove predškolske ustanove.

- Promijenili smo pristup djeci te njihovom odgoju i obrazovanju, od tradicionalnog do suvremenog pristupa u kojem djeca participiraju od samog početka. Nekad se mislilo da je djeci u jaslicama potrebna samo njega, ali sada i njih uključujemo i potičemo da participiraju u našim aktivnostima. Važno je da osluškujemo jedni duge te se uvažavamo i podržavamo za dobrobit naše djece – rekla je ravnateljica.

Ovaj veliki jubilej u Cicibanu će proslaviti i nizom radionica u koje će biti uključeni roditelji i gosti. Između ostalih, nastupit će i bivša polaznica vrtića, koja je sad učenica glazbene škole, a odsvirat će par glazbenih izvedbi vrtićancima i njihovim gostima.

Galerija slika

Pjesmom i plesom proslavili rođendan vrtića: Zanimljivim glazbeno scenskim točkama počastili jedini druge, kao i goste koji su došli u čestitare Pjesmom i plesom proslavili rođendan vrtića: Zanimljivim glazbeno scenskim točkama počastili jedini druge, kao i goste koji su došli u čestitare Pjesmom i plesom proslavili rođendan vrtića: Zanimljivim glazbeno scenskim točkama počastili jedini druge, kao i goste koji su došli u čestitare Pjesmom i plesom proslavili rođendan vrtića: Zanimljivim glazbeno scenskim točkama počastili jedini druge, kao i goste koji su došli u čestitare Pjesmom i plesom proslavili rođendan vrtića: Zanimljivim glazbeno scenskim točkama počastili jedini druge, kao i goste koji su došli u čestitare Pjesmom i plesom proslavili rođendan vrtića: Zanimljivim glazbeno scenskim točkama počastili jedini druge, kao i goste koji su došli u čestitare Pjesmom i plesom proslavili rođendan vrtića: Zanimljivim glazbeno scenskim točkama počastili jedini druge, kao i goste koji su došli u čestitare Pjesmom i plesom proslavili rođendan vrtića: Zanimljivim glazbeno scenskim točkama počastili jedini druge, kao i goste koji su došli u čestitare Pjesmom i plesom proslavili rođendan vrtića: Zanimljivim glazbeno scenskim točkama počastili jedini druge, kao i goste koji su došli u čestitare Pjesmom i plesom proslavili rođendan vrtića: Zanimljivim glazbeno scenskim točkama počastili jedini druge, kao i goste koji su došli u čestitare Pjesmom i plesom proslavili rođendan vrtića: Zanimljivim glazbeno scenskim točkama počastili jedini druge, kao i goste koji su došli u čestitare Pjesmom i plesom proslavili rođendan vrtića: Zanimljivim glazbeno scenskim točkama počastili jedini druge, kao i goste koji su došli u čestitare Pjesmom i plesom proslavili rođendan vrtića: Zanimljivim glazbeno scenskim točkama počastili jedini druge, kao i goste koji su došli u čestitare Pjesmom i plesom proslavili rođendan vrtića: Zanimljivim glazbeno scenskim točkama počastili jedini druge, kao i goste koji su došli u čestitare Pjesmom i plesom proslavili rođendan vrtića: Zanimljivim glazbeno scenskim točkama počastili jedini druge, kao i goste koji su došli u čestitare Pjesmom i plesom proslavili rođendan vrtića: Zanimljivim glazbeno scenskim točkama počastili jedini druge, kao i goste koji su došli u čestitare Pjesmom i plesom proslavili rođendan vrtića: Zanimljivim glazbeno scenskim točkama počastili jedini druge, kao i goste koji su došli u čestitare

Podijeli