Novosti Sport Događanja

Pijan vozio po Starom Čiču, trijeznio se u Policijskoj postaji

21.11.2022. / Redakcija

Tijekom akcije „Pojačan nadzor vozila i vozača u dane vikenda“ između 18. i 21. studenog policija je utvrdila ukupno 47 prekršaja od kojih su 15 bili iz domene prometa, a ostalih 32 ciljana.

Utvrđeno je 3 prekršaja vožnje pod utjecajem alkohola, a crni rekorder ovoga vikenda našao se u Starom Čiču gdje je u subotu, 19. studenog 32-godišnjak vozio Velikogoričkom ulicom s 1,91 promila alkohola u krvi.

- Isti je naredbom smješten u prostorije za zadržavanje ove Policijske postaje do prestanka djelovanja opojnog sredstva do 12 sati i protiv istog je podignut Optužni prijedlog redovnim putem – poručuju iz policije.

Također je zaustavljeno 7 vozača koji nisu koristili sigurnosni pojas, dvoje zbog nepravilnog korištenja mobitela za vrijeme vožnje, zabilježeno je 2 prekršaja upravljanja neregistriranim vozilom, a čak 18 vozača uhvaćeno je u prekoračenju dopuštene brzine.

Osim toga za vrijeme vikenda dogodilo se 7 prometnih nesreća od kojih je jedna nesreća završila s lakše ozlijeđenom osobom, dok je u drugima nastala materijalna šteta.

Podijeli