°C 31

OPREZ! Prometna na raskrižju Vukomeričke i Miošićeve, ima lakše ozlijeđenih, čeka se policija

20.11.2019.

Petar Brnada

Na raskrižju Ulice Andrije Kačića Miošića i Vukomeričke ulice prije 20-ak minuta došlo je do prometne nesreće u kojoj su sudjelovala dva automobila. Od siline udarca, oba automobila završila su na drugoj strani ceste, preko puta novog sortirnog centra.

Na teren je momentalno izašla hitna pomoć koja je odvezla vozačicu jednog automobila koja se požalila na jake bolove i mučninu, dok je njen suvozač, također ozlijeđene glave, ostao sjediti na suvozačevom mjestu. Vozač drugog automobila požalio se na manje bolove u lijevoj ruci.

Čeka se policija koja bi svakog trenutka trebala stići, a kako doznajemo od očevidaca, prometnu nesreću skrivio je vozač koji se kretao Vukomeričkom ulicom iz smjera Kauflanda, a nije se zaustavio na znak STOP pa je na njega naletjelo vozilo koje se kretalo Miošićevom ulicom.

Sudar i na obilaznici

Oko podneva došlo je i do prometne nesreće na raskrižju kod Gradske sportske dvorane gdje je prijavljeno da semafor ne radi. Po svemu sudeći kiša i nepažnja krivac su za već treću prometnu nesreću u prvom dijelu dana, a zbog toga samo poruka da budete oprezni u prometu.

Galerija slika

OPREZ! Prometna na raskrižju Vukomeričke i Miošićeve, ima lakše ozlijeđenih, čeka se policija OPREZ! Prometna na raskrižju Vukomeričke i Miošićeve, ima lakše ozlijeđenih, čeka se policija OPREZ! Prometna na raskrižju Vukomeričke i Miošićeve, ima lakše ozlijeđenih, čeka se policija OPREZ! Prometna na raskrižju Vukomeričke i Miošićeve, ima lakše ozlijeđenih, čeka se policija OPREZ! Prometna na raskrižju Vukomeričke i Miošićeve, ima lakše ozlijeđenih, čeka se policija OPREZ! Prometna na raskrižju Vukomeričke i Miošićeve, ima lakše ozlijeđenih, čeka se policija