Novosti Sport Događanja

Od Nove godine na bazen s kartom

30.12.2018. / Juraj Odrčić

Kako je pred nama kraj godine tako i na gradskom bazenu završava vrijeme u kojemu su građani mogli besplatno se kupati. Tako je ovih dana objavljen i cjenik za korištenje bazena, a koji će vrijediti od prvog dana 2019. godine.

Dva sata korištenja bazena radnim danom tako će odrasli plaćati 20 kuna, a djeca, umirovljenici i osobe s invaliditetom plaćat će upola manje - 10 kuna osim vikendom i blagdanima kada je karta 15 kuna odnosno 25 kuna za odrasle.

Onima koji namjeravaju koristiti bazen redovito isplatit će se uzeti mjesečne karte. Za odrasle je ona 250 kuna dok će mjesečnu kartu djeca, umirovljenici i osobe s invaliditetom moći nabaviti po cijeni od 150 kuna. Sezonska karta za tri mjeseca korištenja bazena je 600 odnosno 350 kuna. Karta se ne naplaćuje za dijete do 3 godine starosti dok se povoljnija tarifa za djecu odnosi na one starosti do 12 godina.

- Podsjećamo korisnike bazena da osobe s dugom kosom moraju imati plivačku kapu za vodu, a svi moraju imati prikladne kupaće kostime - poruka je od upravitelja bazena.

Gradski bazen će na Staru godinu raditi samo ujutro u vremenu od 8 do 12 sati, prvog dana 2019. je zatvoren, a na blagdan Sveta tri kralja 6. siječnja će raditi od 9 do 19 sati. U sve ostale radne dane ubuduće će bazen biti otvoren u vremenu od 6 sati ujutro do 22 sata uvečer, a vikendom će raditi od 9 do 19 sati.

 

Podijeli