°C 1

Novi sudar na obilaznici: Ima ozlijeđenih!

25.01.2021.

Maja Peranić

Do teže prometne nesreće došlo je danas oko 12 sati na velikogoričkoj obilaznici u blizini Gradskog stadiona. U nesreći su sudjelovala dva vozila, a policija nam je potvrdila da ima i ozlijeđenih.

Na obilaznici, na raskrižju kod Panadića, odnosno Avenije Ivana Pavla II i Rakarske ulice, došlo je do sudara dva osobna vozila, a trenutno je u tijeku policijski očevid nakon kojeg će se znati više detalja.Prema neslužbenim informacijama došlo je do frontalnog sudara, a zasad nam je iz velikogoričke policije potvrđeno jedino da ima ozlijeđenih osoba. Na mjestu nesreće promet se odvija usporeno.

Galerija slika

Novi sudar na obilaznici: Ima ozlijeđenih! Novi sudar na obilaznici: Ima ozlijeđenih! Novi sudar na obilaznici: Ima ozlijeđenih! Novi sudar na obilaznici: Ima ozlijeđenih! Novi sudar na obilaznici: Ima ozlijeđenih! Novi sudar na obilaznici: Ima ozlijeđenih! Novi sudar na obilaznici: Ima ozlijeđenih! Novi sudar na obilaznici: Ima ozlijeđenih! Novi sudar na obilaznici: Ima ozlijeđenih! Novi sudar na obilaznici: Ima ozlijeđenih!