°C 2

Nova krađa iz kombija: Lopov tijekom noći odnio vrijedan alat, šteta se cijeni na 13 000 kuna

28.11.2020.

Petar Brnada

Na području grada u kratkom vremenskom razmaku dogodila se nova provala u parkirano kombi vozilo iz kojega je nepoznati lopov odnio vrlo vrijedan alat.

Ovog puta to se desilo tijekom noći s 24. na 25. studenog, u vremenu od 18 do 6 sati u Cvjetnom naselju.

Lopov je iz parkiranog, ali otključanog kombi vozila koje je u vlasništvu poduzeća s područja Zagreba otuđio jednu motornu pilu, udarnu bušilicu, dvije električne kutne brusilice te nekoliko pari građevinskih rukavica pričinivši veliku materijalnu štetu koja je procijenjena na 13 000 kuna.

Kao što smo pisali, jedna takva krađa dogodila se u vremenu od 9. do 12. listopada na parkiralištu u Ulici Matice hrvatske u blizini velikogoričkog nebodera. Tamo se na meti lopova našlo kombi vozilo iz čijeg je otvorenog tovarnog prostora nestao alat među kojim su se nalazile bušilice i brusilice čija se vrijednost cijeni na oko 4000 kuna.

Isto takvo kazneno djelo dogodilo se u Velikoj Kosnici tijekom noći s 13. na 14. listopada. Kako smo jutros doznali u PP Velika Gorica, nepoznati počinitelj pristupio je parkiranom vozilu pa iz istog otuđio dvije motorne pile, dvije brusilice, nekoliko manjih aku-bušilica, te razne odvijače i više komada sitnog alata.

 

Foto: Ilustracija