Novosti Sport Događanja

Noćas teška prometna na obilaznici: Vatrogasci izvlačili osobu iz vozila!

11.04.2021. / Maja Peranić

Jedna je osoba ozlijeđena u prometnoj nesreći koja se noćas oko ponoći dogodila na velikogoričkoj obilaznici. U nesreći su sudjelovala dva osobna vozila, a bila je potrebna intervencija vatrogasaca koji su ozlijeđenu osobu izvlačili iz vozila.

-Noćas se dogodila prometna nesreća u kojoj su sudjelovala dva vozila. Brzom reakcijom HMP Velika Gorica i naše ekipe, jedna je ozlijeđena osoba izvađena iz vozila i predana na daljnju medicinsku obradu. U daljnjem tijeku intervencije pružili smo tehničku pomoć aktivnim službama na mjestu događaja-izvijestili su iz JVP Velika Gorica.

Prizor s mjesta nesreće nije bio nimalo ugodan stoga vatrogasci apeliraju na vozače da prilagode vožnju uvjetima na cesti.

-Upozoravamo građane na oprez i prilagodbu brzine uvjetima na cesti kako bi ovakvih događaja i prizora bilo što manje-poručili su iz JVP Velika Gorica.

Kako je došlo do nesreće znat će se nakon što se obrade podaci policijskog očevida.

(foto: JVP Velika Gorica)

Galerija slika

Noćas teška prometna na obilaznici: Vatrogasci izvlačili osobu iz vozila! Noćas teška prometna na obilaznici: Vatrogasci izvlačili osobu iz vozila! Noćas teška prometna na obilaznici: Vatrogasci izvlačili osobu iz vozila! Noćas teška prometna na obilaznici: Vatrogasci izvlačili osobu iz vozila!

Podijeli