Novosti Sport Događanja

Niz prometnih nesreća na goričkoj obilaznici! Vozačica u kontra smjeru pokosila nekoliko automobila

18.01.2022. / Redakcija

Na velikogoričkoj obilaznici u 9,45 sati dogodila se prometna nesreća koju je prouzročila 77-godišnja vozačica vozeći u suprotnom smjeru oštetivši pritom jedan prometni znak i uz svoj još dva automobila, dok je prilikom nesreće oštećeno još jedno vozilo.

Prema informacijama koje smo dobili od PP Velika Gorica, vozačica, koja posjeduje njemačku vozačku dozvolu, je prometovala cestom D30 te kod skretanja za Bapče i Črnkovec udarila prometni znak nakon čega je prešla u suprotni trak za kretanje vozila u kontra smjeru. Nije se zaustavila već je nastavila prometovati prema Velikoj Gorici. Na srušeni prometni znak naletjelo je drugo vozilo, a vozačica se nastavila kretati te kod skretanja za Kobilić udarila dva automobila. Nakon toga, kad je već bila u blizini ZTC-a, automobil je zaustavila nakon čega su joj građani uzeli ključeve do dolaska policije.

Pravo je čudo što sve nije završilo tragično jer prema riječima policije na sreću nema ozlijeđenih.

Od policije smo doznali kako vozačica nije bila pod utjecajem alkohola što je utvrđeno vađenjem krvi, jer zbog dezorijentiranosti nije bila u stanju odraditi alkotest.   

 

(mp/pb)

Galerija slika

Niz prometnih nesreća na goričkoj obilaznici! Vozačica u kontra smjeru pokosila nekoliko automobila Niz prometnih nesreća na goričkoj obilaznici! Vozačica u kontra smjeru pokosila nekoliko automobila Niz prometnih nesreća na goričkoj obilaznici! Vozačica u kontra smjeru pokosila nekoliko automobila Niz prometnih nesreća na goričkoj obilaznici! Vozačica u kontra smjeru pokosila nekoliko automobila

Podijeli