°C 1

Najbolja firma u gradu opet zapošljava: Imaš li 'ono nešto'?

25.09.2019.

Petar Brnada

Hrvatska kontrola zračne plovidbe d.o.o. danas je objavila nove natječaje za radna mjesta među kojima se nalaze oglasi za zasnivanje radnog odnosa na neodređeno vrijeme u raznim službama te oglasi za izbor polaznika osposobljavanja za kontrolore zračnog prometa, kao i za zasnivanje radnog odnosa na određeno vrijeme.

Kako su priopćili iz najbolje tvrtke na području grada Velike Gorice, za zasnivanje radnog odnosa na neodređeno vrijeme traže rukovoditelja službe upravljanja ljudskim resursima, voditelja odjela razvoja ljudskih resursa, savjetnika za vojno sigurnosne poslove, specijalista za obračun naknada u zračnoj plovidbi, specijalista nabave i prodaje, te specijalista za sigurnost.

S druge strane, objavljen je i oglas za izbor polaznika osposobljavanja za kontrolore zračnog prometa unutar kojega se traži do 12 polaznika (m/ž) za Oblasnog radarskog kontrolora te do 10 polaznika (m/ž) ukupno na svim lokacijama HKZP-a za Toranjskog kontrolora.

Pritom su traženi uvjeti završena četverogodišnja srednja škola, aktivno znanje hrvatskog i engleskog jezika, državljanstvo Republike Hrvatske ili druge članice EU-a, godina rođenja od 1991. i mlađi (poradi specifičnosti zanimanja), ​zdravstvena sposobnost („kategorija 3“ zrakoplovnog osoblja), a prednost imaju sveučilišni preddiplomski studij iz područja zračnog prometa ili sveučilišni preddiplomski studij tehničke struke ili gimnazija ili srednja škola tehničke struke.

Uz navedene oglase, Hrvatska kontrola zračne plovidbe raspisala je i jedan za zasnivanje radnog odnosa na određeno vrijeme za radno mjesto Oblasnog radarskog kontrolora (m/ž), a uvjeti su dozvola kontrolora zračnog prometa s ovlaštenjem/posebnim ovlastima ACS/RAD, znanje engleskog jezika - minimalno ICAO razina 4, poznavanje hrvatskog jezika, zdravstvena sposobnost (kategorija 3), državljanstvo Republike Hrvatske ili države članice Europske unije.

Sve detalje o natječajima i prijavama možete pronaći OVDJE.

Foto: HKZP