Novosti Sport Događanja

Na meti lopova škola u Velikoj Mlaki i kafić u Novom Čiču

15.07.2017. / Ivana Ćurić

U proteklih tjedan dana velikogorička policija evidentirala je ukupno 36 raznih događaja od toga osam kaznenih djela, šest nasilja u obiteljima i sedam prometnih nesreća.

Na meti lopova proteklog tjedna našao se kafić Burns u Novom čiču. Nepoznata osoba provalila je u kafić u noći 8. srpnja od 2:00 do 6:00 sati ujutro. Lopov je prišao prozoru toaleta, potiskivanjem ga obio i ušao u unutrašnjost kafića gdje je ukrao novčanik s pologom. Šteta iznosi oko 2.000 kuna.

Nepoznati počinitelj provalio je u Osnovnu školu Velika Mlaka tako da je potiskivanjem obio prozor na učionici i ušao u unutrašnjost. Iz učionice ništa nije ukradeno, a je li lopov odustao od krađe ili je možda u pitanju vandalizam nije potvrđeno.

Pokušaj provale u stan u Zvonimirovoj ulici dogodio se između 28. lipnja i 11. srpnja. Nepoznati počinitelj ušao je u zgradu, provalio kroz vrata stana i ušao u unutrašnjost. U stanu je ispremetao stvari, no iz nepoznatog razloga, odustao je od krađe te naposljetku ništa nije ukrao, a ostala je materijalna šteta uzrokovana provaljivanjem.

Dovršetkom istrage policija je pronašla počinitelja koji je u lipnju 2016. godine provaljivao u automobile na goričkom području. Riječ je o 22-godišnjem mladiću protiv kojeg je podnesena kaznena prijava.

Podijeli