Novosti Sport Događanja

Na kavi s Giannom iz serije 'Drugo ime ljubavi'

15.03.2020. / Redakcija

Protekli tjedan bio je idealan za šetnju i druženje, pa smo prošetali i sjeli na kavu s medicinskom sestrom Mirjanom Šikić iz serije 'Drugo ime ljubavi', a koju glumi naša sugrađanka Gianna Kotroman. Serija Nove TV je mnoge od nas prikovala za male ekrane posljednjih mjeseci. Gianna nam je otkrila poneku crticu iz svog života, otkrivši kako je Velika Gorica grad po njenoj mjeri!

- Više od pola svog života sam u Gorici, inače rođena Zagrepčanka, a po tati prava purgerica! Svoju sam ljubav također pronašla ovdje. Dario i ja smo se doduše, upoznali smo još na Zagrebačkom radiju. Inače, on je i DJ pod imenom DJ Darius. Povezala nas je medijska umjetnost, imamo sina jedinca Lukasa koji ima skoro 3 godine. Volim Goricu usporediti s Liverpoolom – super grad za život, za mlade i obitelji, čija je velika prednost blizina Zagreba – ističe Gianna.

Mnogi ju prepoznaju kao radijsku voditeljicu. Naime, počela je upravo na legendarnom RVG-u, tada jednoj od najpopularnijih radiopostaja u cijeloj RH, potom Zagrebačkom radiju koji je kasnije postao Totalni FM, a završila s Otvorenim do 2016. godine. Zatvorila je radijska, a otvorila televizijska vrata. Imali smo ju prilike gledati u epizodnim ulogama serija 'Obični ljudi', 'Ljubav u zaleđu', 'Najbolje godine', 'Larin izbor', a sada i u novoj seriji 'Drugo ime ljubavi' produkcije Nove TV.

- Prijavila sam se casting menadžerici čim sam čula da se serija počela snimati i zvali su me nakon tjedan dana! Počela sam snimati 'Drugo ime ljubavi' u listopadu prošle godine, što mi je u početku bio izazov zbog činjenice kako uskladiti posao sa sinom Lukasom. No moja je mama tu puno uskakala, pokrivamo se kao i većina s baka servisom. Posao je to gdje moraš biti dostupan 24 sata dnevno, jer imate više scena koje nisu zaredom, postoje ponekad i velike pauze između scena. Ovo je moj prvi veći projekt. Uloga medicinske sestre Mirjane Rikić je logistička uloga za cijelu sezonu. Svim ljubiteljima serije poručujem da će biti jako zanimljivo i napeto, neke zapetljane priče će se otpetljati i istina će polako izlaziti na vidjelo. Slijede usponi i padovi kao u svakoj pravoj sapunici, gdje će svi članovi obitelji doživjeti promjene. Gledatelji, prikujte se uz ekrane jer slijedi turbulentna vožnja - nagovješćuje Gianna.

Otkrila nam je i tko su joj najdraži suradnici i kolege sa snimanja, te kako se snašla u aktualnoj ulozi.

- Od kolega, najbolja prijateljica mi je Đurđa – koju igra Mirta Zečević i Milan – kojeg igra Ivica Pucar, kao i Marko Knešaurek koji igra Antu. Oni su mi nekako najbliži, s njima igram i te neke civilne scene. Ne mogu nikoga posebno izdvojiti, sa svima sam se skompala, budući da je moja uloga dosta široko raspisana. 90 posto casta su akademski glumci, koji mi također stvarno puno pomažu savjetima i trikovima, kao i asistenti režisera. Gluma nije samo odverglati nešto – treba naučiti tekst, uklopiti ga s gestama i mimikom, pa pokazati i neke osjećaje, no sve u svemu mislim da sam se super snašla – kroz osmijeh nam je rekla Gianna.

Foto: Ulla Popken

Ulaskom u glumačke vode Gianna je ostvarila još neke suradnje, poput one s brendom Ulla Popken, ali ne zaboravlja ni neke od perspektivnih goričkih mladih dizajnerskih nada.

- Već godinu dana surađujem s brendom mode za punije Ulla Popken, čiji sam plus size model. Ova crna jakna koju sad nosim je iz njihove nove kolekcije. Postala sam plus sizeica nakon poroda, i to sasvim slučajno. To mi je također novi životni izazov. Moram se pohvaliti da sam nosila i neke od kreacija goričke dizajnerice Romane Kovačić -  brenda 'Manaro'.

Gianna ne krije želju da nastavi s glumom, jer je to njena ljubav još iz školskih dana. Vjerujemo da će se snimati još serija u kojima će se imati prilike okušati.

- Za mene definitivno vrijedi ona izreka koja govori da kad se negdje neka vrata zatvore, stvarno se otvore drugdje i bolja. Ovo je moja poruka podrške svim majkama koje su nakon porodiljnog ostale bez posla, da ne budu obeshrabrene, već da probaju pronaći nešto drugo. Svi imamo svoju dobru, kreativnu stranu, treba se samo prešaltati. Volim vjerovati zašto se nešto događa baš sada, da to ima smisla za svakog od nas – zaključuje Gianna.

Galerija slika

Na kavi s Giannom iz serije 'Drugo ime ljubavi' Na kavi s Giannom iz serije 'Drugo ime ljubavi' Na kavi s Giannom iz serije 'Drugo ime ljubavi' Na kavi s Giannom iz serije 'Drugo ime ljubavi' Na kavi s Giannom iz serije 'Drugo ime ljubavi' Na kavi s Giannom iz serije 'Drugo ime ljubavi' Na kavi s Giannom iz serije 'Drugo ime ljubavi' Na kavi s Giannom iz serije 'Drugo ime ljubavi' Na kavi s Giannom iz serije 'Drugo ime ljubavi'

Podijeli