Novosti Sport Događanja

Mrakovčić i dalje na čelu Vatrogasne zajednice

08.04.2017. / Ivana Ćurić

Vatrogasna zajednica Grada Velike Gorice večeras je održala svoju izbornu skupštinu na kojoj je za predsjednika ponovno izabran Dalibor Mrakovčić.

Dužnost zapovjednika obnašat će Borislav Turan, a dozapovijednicima su imenovani Dario Munjić (DVD Novo Čiče) te Ivica Maceković (DVD Markuševec Turopoljski).

Skupština je održana u restoranu Zav avšu dušu u Okujama, a na samom početku intonirana je Hrvatska himna, Vatrogasna himna te je održana minuta šutnje za sve vatrogasce koji nisu više među nama, posebno za nedavno preminulog Marjana Matejića iz DVD-a Staro Čiče.

Susret su uveličali i gosti izmeđuostalih i dopredsjednik Vatrogasne zajednice Zagrebačke županije, Željko Kovač te zamjenik gradonačelnika Ervin Kolarec.

Sva tijela Zajednice podnijela su izvješća o radu u protekloj godini, nakon čega je usljedila rasprava i izbor novog vodstva. Uz predsjednika i dozapovjednike, izabrani su članovi i u ostala tijela Zajednice.

Upravni odbor tako sada čine:Dalibor Mrakovčić, Ivica Stepanić, Borislav Turan, Vladimir Vrčković, Goran Miličević, Bruno Šešljaga, Čedomir Krizmanić, Mario Petračić, Ivan Šantek, Kristijan Horvačić i Dražen Đuran.

U Nadzorni odbor Zajednice imenovani su Ivan Brozović, Krunoslav Milatović i Zvjezdan Čurla.

Sud časti Vatrogasne zajednice u ovom mandatu činit će tri člana, i to Nevenko Lučan, Ivan Rak i Željko Horvat.

-Iznimna mi je čast preuzeti vodstvo vatrogasne zajednice Grada Velike Gorice i u narednom mandatu. Zahvaljujem se svim delegatima i društvima na ukazanom povjerenju i učinit ću sve da to povjerenje i opravdam-rekao je Dalibor Mrakovčić koji je jednoglasno potvrđen za predsjednika Vatrogasne zajednice.

 

Galerija slika

Mrakovčić i dalje na čelu Vatrogasne zajednice Mrakovčić i dalje na čelu Vatrogasne zajednice Mrakovčić i dalje na čelu Vatrogasne zajednice Mrakovčić i dalje na čelu Vatrogasne zajednice Mrakovčić i dalje na čelu Vatrogasne zajednice Mrakovčić i dalje na čelu Vatrogasne zajednice Mrakovčić i dalje na čelu Vatrogasne zajednice Mrakovčić i dalje na čelu Vatrogasne zajednice Mrakovčić i dalje na čelu Vatrogasne zajednice Mrakovčić i dalje na čelu Vatrogasne zajednice Mrakovčić i dalje na čelu Vatrogasne zajednice

Podijeli