Novosti Sport Događanja

Mobilni uredi ministarstva za prijavu šteta od potresa ovih dana u Velikoj Gorici, evo i lokacija

16.04.2021. / Maja Peranić

Na području Grada Velike Gorice bit će organizirani mobilni uredi Ministarstva prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine koji će zaprimati i pružati pomoć građanima pri popunjavanju ZAHTJEVA ZA OBNOVU POTRESOM OŠTEĆENIH OBJEKATA, izvijestili su iz Grada. Mobilni ured nalazit će se na lokacijama u Kozjači, Dubrancu i Velikoj Gorici, na sljedećim adresama i terminima:

I. KOZJAČA – Društveni dom Kozjača, Školska 6
26.04.2021. god. ( ponedjeljak) u vremenu od 9:00 do 17:00 h

II. DUBRANEC – Društveni dom Dubranec, Dubranec 13
27.04.2021. god. ( utorak ) u vremenu od 9:00 do 17:00 h
(dva mobilna tima)

III. VELIKA GORICA – Trg kralja Tomislava 6, Velika Gorica
05.05.2021. god. (srijeda) u vremenu od 9:00 do 17:00 h

Osnovna dokumentacija koju je potrebno ponijeti i priložiti zahtjevu: Osobna iskaznica, Naljepnica koju je objekt dobio nakon provedenog statičkog pregleda, Dokaz da je oštećeni objekt postojeća građevina (npr. građevinska dozvola, rješenje o izvedenom stanju, uvjerenje o vremenu evidentiranja građevine izgrađene do 15. veljače 1968.), Dokaz o vlasništvu ili suvlasništvu (izvadak iz zemljišne knjige).

-Još jednom napominjemo kako prijava štete Gradu Velika Gorica na prijavnom obrascu nije isto što i podnošenje gore navedenog Zahtjeva, stoga svi građani koji imaju oštećenja na svojim objektima od potresa mogu pravo na financiranje obnove ostvariti podnošenjem navedenog Zahtjeva za obnovu potresom oštećenih objekata-poručili su iz Grada Velika Gorica.

Detaljnije informacije nalaze se ovdje.

Podijeli