Novosti Sport Događanja

Mihalj: Svaki čovjek i stroj je u opticaju

22.02.2018. / Juraj Odrčić

Smirivanje vremena i predah od obilnih padalina koristio je zimskoj službi da rasčisti prometnice te se ubrzo normalizirao i promet u gradu. Nakon što je snijeg prestao padati ceste se mogu posipavati solju pa se tako dobar dio njih već ponovno "zacrnio". Sve ekipe zimske službe su na terenu, a aktivnosti VG Komunalca na čišćenju snijega provjerio je jutros i gradonačelnik Dražen Barišić.

- Spremno smo dočekali zimske neprilike i apsolutno smo pripravni za ono što će se događati narednih dana - komentirao je gradonačelnik Barišić rad na terenu.

Direktor VG Komunalca Jurica Mihalj gradonačelnika je izvijestio kako su sve službe u maksimalnom stupnju te su odmah reagirale prema planu rada.

- Na skladištu je 300 tona soli, još toliko stiže. Ni u jednom trenutku neće biti dovedeno u pitanje stanja cesti, opreme i mehanizacije. Svaki čovjek i stroj je u opticaju i tako mora biti dok ne bude sve čisto - rekao je Mihalj.

Gradonačelnik Barišić i direktor Mihalj pozvali su građane na strpljenje u ovakvim slučajevima sniježnih oborina, ali i da eventualne poteškoće jave direktno zimskoj službi na broj 01/6221-844.

- Naravno da postoji nezadovoljstvo kod dijela sugrađana ,na rubnim dijelovima grada, no imamo prioritete kojih se moramo držati i tako radimo. Pozivam građane na strpljenje, ali i da se prilagode uvjetima na cestama i ne ugrožavaju svoju sigurnost - poručio je Mihalj.

Galerija slika

Mihalj: Svaki čovjek i stroj je u opticaju Mihalj: Svaki čovjek i stroj je u opticaju Mihalj: Svaki čovjek i stroj je u opticaju Mihalj: Svaki čovjek i stroj je u opticaju

Podijeli