°C 15

Kunić i dalje predvodi goričku Stranku rada i solidarnosti

18.06.2018.

Ivana Crnković

U vijećnici Pučkog otvorenog učilišta Velike Gorice 15. lipnja je održana 2. redovna izborna skupština Gradske organizacije Bandić Milan 365 stranke rada i solidarnosti Velike Gorice.

Za predsjednika Gradske organizacije izabran je ponovo Zvonko Kunić, a za potpredsjednika Ivica Barukčić. Izabrano je i predsjedništvo stranke od devetero ljudi te Gradski odbor koji ukupno broji dvadeset troje članova. Kako je naglasio predsjednik Zvonko Kunić, povećanjem broja članova Gradskog odbora nastojalo se pokriti cjelokupno područje Velike Gorice od Save do Vukomeričkih gorica.

Podneseno izvješće o radu Gradske organizacije u protekle dvije i pol godine, u kojima je uz dvoje parlamentarnih izbora stranka sudjelovala i na lokalnim izborima za Gradsko vijeće Grada Velike Gorice gdje je osvojila četiri mandata, i za Županijsku skupštinu Zagrebačke županije gdje je osvojeno ukupno osam mandata od kojih su dva velikogorička, članovi stranke su pljeskom jednoglasno prihvatili.

Skup su pozdravili član predsjedništva Dalibor Bastalec, te predsjednik Gradske organizacije Samobor Damir Skok, te tajnica Gradske organizacije Zaprešić Sandra Petrž.